Android O bakın ne zaman yayınlanıyor?

Güncelleme Tarihi:

Android O bakın ne zaman yayınlanıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2017 07:18

Android O çıkış tarihi resmi olarak belli oldu. Birçok yeni özelliğiyle kullanıcıların karşısına çıkacak olan Android O oldukça iddialı bir çıkış gerçekleştirmeyi hedefliyor!

Haberin Devamı

Android O hakkında duyurular peş peşe gelmeye devam ediyor. Yapılan duyurular ile birlikte Android O'nun tam sürümünün çıkış tarihi resmi olarak belli oldu.

Bugün Google'ın belirlediği cihazlara Android O'nun beta sürümü kullanıma sunulmuştu. Bunun ile birlikte bütün gözler tam sürümün ne zaman çıkacağı hakkında yapılacak olan açıklamaya dikilmişti.

Şimdi ise Google düzenlediği etkinlik ile birlikte Android O'nun tam sürümünün ne zaman çıkacağı ortaya çıktı. Yapılan açıklamaya göre tam sürümün bu yaz sonunda kullanıma sunulacağı resmi olarak duyuruldu.

Android O, Picture-In-Picture modu, yeni bildirim menüsü, gelişmiş tasarruf modu, ve performans seçenekleri gibi heyecan verici yeni özellikleri ile kullanıcıların huzuruna çıkacak.

Peki ilk önce hangi cihazlar Android O sürümüne kavuşacak? Hemen açıklayalım! Google ilk olarak Android O verilecek cihazların listesini de etkinlik dahilinde paylaştı.

Haberin Devamı

shiftdelete'in haberine göre bu cihazlar ise, Google Pixel, Pixel XL, Nexus 5X, Nexus 6P, Nexus Player, ve Pixel C tabletine sunulacağı açıklandı. Daha sonrasında ise aşama aşama diğer Android cihazlara sunulacağının altı çizildi!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!