Ancelotti: Kaka gibisi yok

Güncelleme Tarihi:

Ancelotti: Kaka gibisi yok
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2006 15:33

AC Milan'ın Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, dün akşam 4-1 kazandıkları Anderlecht maçı sonrası Brezilyalı oyuncusu Kaka'ya övgüler yağdırdı. Ancelotti, “Birçok harika oyuncu var ama hiçbiri Kaka kadar değerli değil” dedi.

Avrupa Şampiyonlar Ligi'ndeki 4. maçında, Belçika ekibi RSC Anderlecht ile karşılaşan ve 4-1 galip gelen AC Milan'da, takımın 3 golünü Brezilyalı oyuncu Kaka atmıştı.

Corriere dello Sport gazetesine bir açıklama yapan teknik direktör Ancelotti, Brezilyalı oyun kurucuya övgüler yağdırarak, “Kimse onun kadar azimli değil. O, maçta birçok farklı pozisyon yaratabilecek yeteneğe sahip. Kaka, Ronaldinho'dan bile daha iyi” diye konuştu.

RSC Anderlecht karşısında 3 gol atan 24 yaşındaki Kaka, FC Chelsea'den Didier Drogba gibi ligde bu sezon 5. golüne ulaştı. Kaka, 2003 yılının temmuz ayında AC Milan'a transfer olduğundan bu yana toplam 16 gol kaydetti.
Ancelotti ayrıca, Kaka'nın bu performansa sahipken, Avrupa liglerindeki en iyi oyuncuya verilen “Altın Top” ödülünün kime verileceğini dört gözle beklediğini söyledi.

Kaka ise, ödülü almaktan büyük mutluluk duyacağını kaydederek, “Ancak ben yalnızca görevimi yapıyorum ve alınacak sonuçlarla ödüllendirilmeyi umuyorum. Şimdilik kulübüm ve Brezilya Milli Takımı için elimden geleni yapıyorum ama henüz performansımın doruklarına ulaştığımı söyleyemem. Daha çok çalışmam gerekir” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!