Anbar'da kentsel dönüşümün temeli atılıyor

Güncelleme Tarihi:

Anbarda kentsel dönüşümün temeli atılıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2017 13:13

Anbar'da kentsel dönüşümün temeli atılıyor

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA)- MELİKGAZİ Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kentsel Dönüşüm Projesi ve Uygulaması kapsamında Anbar bölgesinde 260 dairelik sosyal konutların temelinin 28 Nisan Cuma günü törenle atılacağını bildirdi.
Başkan Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi'nin kentsel dönüşüm projesini gerçekleştirmede, sosyal konutların büyük payı ve önemi olduğunu söyledi. Başkan Büyükkılıç, şöyle konuştu:
“En önemli unsur, mülkiyet ve evdir. Sosyal konutlar, Melikgazi Belediyesinin adeta en önemli hizmetidir. Üstelik sosyal konutlarımız seçeneklidir. 5 ile 10 katlı, asansörlü, kaloriferli gibi seçenekler çok cazip gelmektedir. Mülkünü bir anda hazır oturulacak bir veya birkaç daire ile değişmenin gerçeği, bu projenin temelini oluşturmaktadır. Sonuçta 1994 yılında başlatılan ve bugün bütün hızı ile devam eden modern yapılaşma kapsamında, 4 bin 400‘den fazla sosyal konut yaptırıldığı gibi, TOKİ konutlarından da bu amaçla kullanılmak üzere daire satın alınmıştır. Anbar Mahallesinde temeli atılacak kentsel dönüşüm projesi kapsamındaki sosyal konutlar ise 8 bloktan oluşmakta olup 260 daire inşa edilecek.” 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!