Anbar’da 260 konutun temeli atıldı

Güncelleme Tarihi:

Anbar’da 260 konutun temeli atıldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2017 17:24

Anbar’da 260 konutun temeli atıldı

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - MELİKGAZİ Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, kentsel dönüşüm projesi kapsamında Anbar mahallesinde başlatılan çalışma için 260 konutun temelinin düzenlenen törenle atıldığını söyledi.
Anbar Mahallesi’nde düzenlenen temel atma törenine, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu, Melikgazi Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Kayseri belediyelerinin geleceğe yatırım yaptığını ve seçimlik değil halkın gerçek ihtiyaç ve taleplerini yerine getirdiğini belirtti. Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık da, kentsel dönüşümün önemine vurgu yaparak, yapılacak olan çalışmada detaylı ve uzman bir kadroya gerek duyulduğunu söyledi. 
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise "Bugün Anbar semtinde 8 bloktan oluşan 260 dairenin temelini atıyoruz. Şimdiye kadar 4 bin 478 daire inşa ettik. Yine kentsel dönüşümde kullanmak üzere TOKİ’den 268, Belsin’den ise 100 daire satın alarak hak sahiplerine verdik. Anbar mahallesi bu kentsel dönüşüm ile sosyal, ekonomik ve toplumsal değişime uğrayacaktır" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!