“Anatomi Günleri 2015” Gaziantep’te Gerçekleştirilecek

Güncelleme Tarihi:

“Anatomi Günleri 2015” Gaziantep’te Gerçekleştirilecek
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2015 11:52

26-28 ŞUBAT 2015 TARİHLERİ ARASINDA, ULUSAL DÜZEYDE DÜZENLENEN ANATOMİ KIŞ TOPLANTILARININ ÜÇÜNCÜSÜ “ANATOMİ GÜNLERİ 2015” ADI ALTINDA GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ (GAÜN) TIP FAKÜLTESİ ANATOMİ ANABİLİM DALI’NIN EV SAHİPLİĞİNDE GAZİANTEP’TE GERÇEKLEŞTİRİLECEK. GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ ŞAHİNBEY ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ ODİTORYUMUNDA DÜZENLENECEK OLAN TOPLANTI, ARAMIZDAN AYRILIŞININ 10. YILI MÜNASEBETİYLE GAZİANTEP’İN YETİŞTİRDİĞİ DEĞERLİ BİLİM İNSANI PROF. DR. ATİLLA MÜFTÜOĞLU ANISINA DÜZENLENECEKTİR.

26-28 Şubat 2015 tarihleri arasında, ulusal düzeyde düzenlenen anatomi kış toplantılarının üçüncüsü “Anatomi Günleri 2015” adı altında Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Tıp Fakültesi Anatomi Anabilim Dalı’nın ev sahipliğinde Gaziantep’te gerçekleştirilecek. Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi Oditoryumunda düzenlenecek olan toplantı, aramızdan ayrılışının 10. yılı münasebetiyle Gaziantep’in yetiştirdiği değerli bilim insanı Prof. Dr. Atilla Müftüoğlu anısına düzenlenecektir.
Türkiye’deki lisans ve lisansüstü anatomi eğitiminin değerlendirilmesi ve geliştirilmesi amacıyla “Anatomide Yeterlilikler” temasının işleneceği toplantıda lisans ve lisansüstü eğitiminde “Anatomi Çekirdek Eğitim Programı (ÇEP)” ile “Mezun Yeterlilikleri ve Yeterlilik Kurulları” konularında karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerilerinin yer aldığı birçok konu tartışılacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!