Anaokulu öğrencilerini sevindiren hediye

Güncelleme Tarihi:

Anaokulu öğrencilerini sevindiren hediye
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2018 11:08

Anaokulu öğrencilerini sevindiren hediye

Haberin Devamı

 

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA) - MANAVGAT'ta yürütülen 'Hayallerimin Elinden Tut' sosyal sorumluluk projesi kapsamında Evrenseki Köseoğlu Anaokulu öğrencilerine oyuncak ve hikaye kitabı verildi.

Evrenseki Köseoğlu Anaokulu'ndan hikaye kitabı ve oyuncak konusunda destek talebi gelmesi üzerine harekete geçen 'Hayallerimin Elinden Tut' proje ekibi, çocukların isteklerini en kısa sürede hazırladı. Geçen cuma günü öğrencilere hem kitap hem de oyuncaklarını teslim eden proje ekibi, ana okulundaki minik öğrencilerle yüz boyama aktivitesi ve çeşitli oyunlar oynayarak vakit geçirdi. Proje ekibi tarafından tek tek dağıtılan oyuncaklar, öğrencileri sevindirdi.

'Hayallerimin Elinden Tut' sosyal sorumluluk projesinin kurucusu ve sorumlusu Rabia İnci Özen, "Her okul çalışmamız benim için manevi anlamda hep büyük önem taşıdı. Fakat bu okulla yapmış olduğumuz çalışma farklı oldu. Rahmetli büyük dedem Mehmet Köseoğlu'nun 'köyümde okul olacak' sözünden sonra; evlatlarının her gün traktörlerle inşaat için malzeme taşıdığı, kazandıkları her kuruşu köyde bir eğitim yuvası oluşturmak için biriktirdiği ve hayallerini gerçekleştirip hayata kazandırdıkları bu okula destek vermek onur vericiydi" dedi.

Okula yardım yapmaktan dolayı memnuniyet duyduğunu vurgulayan Özen, "Böylece bir iyilik eli uzatmak bana da nasip oldu. Büyük dededen, dedeme ve bana ulaşan bir yardım zinciri diyebilirim. Destek veren herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım" diye konuştu.

Rabia İnci Özen, geçen 2 yılda 16 binden fazla öğrenciye ulaşarak ihtiyaçlarını gidermeye çalıştıklarını da belirtti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!