ANTALYA HABERLERİ

Anaokulu öğrencilerine yerli malının önemi anlatıldı

AA / Mehmet Çakmak
19.12.2014 - 10:26Son Güncelleme : 19.12.2014 - 10:26
AA / Mehmet Çakmak

ANTALYA (AA) - Kumluca'da Yerli Malı Haftası dolayısıyla Atatürk Anaokulu öğrencileri için yerli malı etkinliği düzenlendi.

Atatürk Anaokulu öğretmenleri Emine Özkalp Çor ve Pınar Gürdün öncülüğünde düzenlenen etkinlikte öğrencilere yerli malının önemi anlatılarak, evlerde kendi imkanlarıyla yapılabilecek pekmez, turşu, peynir, konserve ve kuru gıdalar hakkında bilgi verildi.

Emine Özkalp Çor, Yerli Malı Haftası dolayısıyla sınıfta hafta boyunca öğrencilere drama ve slayt gösterisi yapıldığını, yerli malının öneminin anlatıldığını söyledi.

Hafta boyunca etkinliklere velilerin de katkıda bulunduklarını ifade eden Çor, öğrenci evlerinde yaptıkları yöresel gıdaların saklanmasıyla ilgili bilgileri öğrencilerle paylaştıklarını anlattı.

Etiketler:

Yasal Bilgilendirme

Hurriyet.com.tr’nin Antalya haberleri bölümünde, DHA’nın abonelerine gönderdiği Antalya haberleri otomatik olarak derlenmektedir. hurriyet.com.tr editörleri otomatik akış içinde Anaokulu öğrencilerine yerli malının önemi anlatıldı haberine editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajanslar sorumludur.

    ANTALYA NAMAZ VAKİTLERİ
    04 Eylül 2017, Pazartesi
    • İmsak
      04:45
    • Guneş
      06:23
    • Öğle
      13:07
    • İkindi
      16:44
    • Akşam
      19:30
    • Yatsı
      20:56
    Diğer iller için Namaz Vakitleri »
    Sayfa Başı