Anaokulu öğrencileri anne ve babalarına hazırladıkları yiyecekleri ikram etti

Güncelleme Tarihi:

Anaokulu öğrencileri anne ve babalarına hazırladıkları yiyecekleri ikram etti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2018 11:30

Anaokulu öğrencileri anne ve babalarına hazırladıkları yiyecekleri ikram etti

Haberin Devamı

Sinan HARMANCI/AMASYA,(DHA)- AMASYA Özel İdaresi Anaokulu Okulu 4 yaş grubu öğrencileri proje kapsamında hazırladıkları yiyecekleri düzenlenen şenlik programında anne ve babalarına ikram etti.

Amasya Özel İdaresi Anaokulu Okulu 4 yaş grubu öğrencileri ‘Vücudumuz bir kale, güçlendirmek elimizde, sağlıklı beslenerek yürüyoruz geleceğe’ projesi ile hazırladıkları yiyecekleri düzenlenen şenlik programında anne ve babalarına ikram etti. 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı boyunca Amasya Özel İdaresi Anaokulu Müdürü Nurdan Kayalar’ın katkılarıyla ve anaokulu öğretmeni Nilgün Gülünazbilir ‘Vücudumuz bir kale, güçlendirmek elimizde, sağlıklı beslenerek yürüyoruz geleceğe’ projesi ile çocuklara nasıl sağlıklı beslenilir ve sağlıksız besinler nelerdir? Onları öğretti. 4 yaş grubu öğrenciler hazırladıkları sağlıklı yiyecekleri okul bahçesine açılan stant ile anne ve babalarına ikram etti.

Amasya Özel İdaresi Anaokulu Okulu öğretmeni ve proje koordinatörü Nilgün Gülünazbilir, Hazırladığımız ‘Vücudumuz bir kale, güçlendirmek elimizde, sağlıklı beslenerek yürüyoruz geleceğe’ projesi kapsamında çocuklarımıza sağlıklı ve sağlıksız yiyeceklerin neler olduğunu öğrettim. Çocuklarıyla beslenme konusunda sorun yaşayan velilere yardımcı oldum. Sınıfımda meyve günleri yaparak çocuklara tüm meyveleri sevdirmeyi başardım. Öğrencilerime meyve yeme alışkanlığını kazandırdım. Ayrıca Özel İdare Anaokulu olarak okul bahçesinde hazırladığımız çocuk şenliğinde çocuklarımızın kendi elleriyle hazırladıkları sağlıklı yiyecekleri anne ve babalarına ikram etmelerini sağladık. Projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!