Anaokulu öğrencilerden nöbet tutan polislere pasta, börek ikramı

Güncelleme Tarihi:

Anaokulu öğrencilerden nöbet tutan polislere pasta, börek ikramı
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2017 08:48

Anaokulu öğrencilerden nöbet tutan polislere pasta, börek ikramı

Haberin Devamı

Sinan HARMANCI/AMASYA,(DHA)- AMASYA’da özel bir anaokulunun öğrencileri nöbet tutan polislere börek, poğaça ve pasta ikram etti.

Amasya'da eğitim-öğretim veren özel bir anaokulunda görev yapan öğretmenler ve gönüllü veliler tarafından hazırlanan börek, poğaça ve pastalar öğrenciler tarafından nöbet tutan polislere ikram edildi. Özel anaokulunun kurucusu Burcu Bostancı,"Soğuk havalarda nöbet tutan polislerimizi unutmamalıyız. Onlar bizim ve Amasya’da yaşayan herkesin güvenliğini sağlamak için saatlerce dışarıda kalıyorlar. Bizler de okulumuzda böyle bir etkinlik yapmak istedik. Gönüllü velilerimiz evlerinde hazırladıkları ikramları bizim için gece gündüz sıcak soğuk demeden nöbet tutan polislerimiz için hazırladığımız yiyecekleri, kendi ellerimizle paketleyerek nöbet noktasına götürdük” dedi.

Anaokulu öğretmeni İlkay Cevher ise, "Okulumuza gelen çocuklarımıza hep soruyoruz, büyünce ne olmak istersiniz diye. Polis olmak istediğini söyleyenler oluyor. Bizler de soğuk sıcak demeden gece gündüz nöbet tutan polisleri gördüğümüz zaman sanki kendi öğrencilerimiz nöbet tutuyor gibi hissediyoruz. Bizler de velilerimizle böyle bir organizasyonda bulunduk. Öğrencilerimizin her zaman kahramanı olan polis ağabeylerine ikramlarda bulunduk" diye konuştu.

Polisler ise, anaokulu öğrencileri ve öğretmenlerine bu anlamlı davranışlarından dolayı teşekkür etti. Özel bir anaokulu tarafından organize edilen etkinliğe anaokulu kurucusu Burcu Bostancı, anaokulu öğrencileri ve öğretmenler katıldı. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!