Anamur’da 3,4 milyonluk araç parkına onay

Güncelleme Tarihi:

Anamur’da 3,4 milyonluk araç parkına onay
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2018 17:26

Anamur’da 3,4 milyonluk araç parkına onay

Haberin Devamı

Mithat ÜNAL/ANAMUR(Mersin), (DHA) – MERSİN’in Anamur ilçesinde toplanan belediye meclisi 3 milyon 400 bin liralık araç parkı yenileme kredisine olumlu oy verdi.
Anamur Belediyesi şubat ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Mehmet Türe başkanlığında yapıldı. 4 maddenin görüşüldüğü toplantıda, belediye araç parkına iş makinesi küçük araç ve kamyon alımı için İller Bankasında 3 milyon 400 bin liralık kredi alınması 15 üyenin olumlu oy kullanması sonucu oy çokluğu ile kabul edildi.
AK Partili Meclis üyeleri Samet Oral, Yılmaz Bulut ve İbrahim Çıtırkı ret oyu verirken, MHP’den Ahmet Karan, Derya Tuna Karan ve Hatice Bozkurt Kutlutürk çekimser kaldı.
Anamur ve Bozyazı yayla sınırlarının belirlenmesinin oy birliği ile komisyondan geldiği gibi kabul edildiği toplantıda, seraların yol, komşu ve mahalle aralarındaki çekme paylarının kabulü de meclisten geçti. Buna göre seralar bundan böyle anayola 5, mahalle arası yollara 3 ve parseller arasında ise 2 metre mesafe bırakılarak inşa edilecek. 
Meclis aynı zamanda, Çataloluk Mahallesi'nde yapılacak kadastro çalışması için de 6 kişilik bilirkişi heyetini belirledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!