Anamur muz güzelleri

Güncelleme Tarihi:

Anamur muz güzelleri
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2016 12:26

Anamur muz güzelleri

Haberin Devamı

Mithat ÜNAL/ ANAMUR (Mersin), (DHA)- MERSİN’in Anamur İlçesi’nde bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Anamur Gıda ve Tarım Fuarı’nda muz güzellik yarışması yapıldı.
Yarışmaya Anamur ve çevresinden 18 genç kız katıldı. Genç kızlar, yöresel kıyafetler ve muz sepetleri ile yarışmacı Dilara Özdemir (24) öncülüğünde türkü söyleyerek yarışma alanına geldi. Yürüyüşleri ve duruşları yanında diksiyonları ile de jüriyi etkilemeye çalışan genç kızlar, büyük ilgi gördü.
En büyük hayalinin 'O Ses Türkiye' yarışmasına katılmak olduğunu belirten yarışmacı Dilek Özdemir, 'Ben seni gizli sevdim. Bilmedim eller duyar' şarkısı ile katılımcılardan yoğun alkış aldı. Güzellik uzman Filiz Duman, estetik cerrahi uzmanı Dr.Selahattin Aslan, fotoğrafçı Ahmet Koyuncu, diyetisyen Didem Yıldız, kuaför Osmaniye Kurşun’un jüri üyeliği yaptığı yarışmada, Mehtap Şahin birinci, Büşra Cansu Aktağ ikinci, Rabia Yalçınkaya üçüncü oldu. Yarışmacılar, jürinin değerlendirmesi sırasında yöresel oyun havaları ve çiftetelli oynayarak, etkinliği renklendirdi.
BAŞKANDAN ALTIN
Dereceye giren yarışmacılara güzellik tacını takan Anamur Belediye Başkanı MHP’li Mehmet Türe, birinciye tam, ikinciye yarım, üçüncüye çeyrek altın armağan etti.
Yarışmaya katılmanın öncelikle cesaret işi olduğunu belirten Başkan Türe  "Onların hepsi birinci oldu benim gönlümde. Çünkü katılmak, destek vermek bir cesaret ve taraf olmaktır. Anamur’dan yana taraf olmaktır. İnşallah bu gıda ve tarım fuarının devamını getireceğiz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!