"Anahtar" hayatınızda hangi kapıları açacak

Siz hayatınızdaki her şeyi baştan aşağı değiştirip, yeni bir yaşam mı istiyorsunuz? "Hayatta her şey istediğim şekilde olsun" mu diyorsunuz? Şimdiye kadar pek çok yöntemle anlatılan bu mucizenin yolunu bir de Joe Vitale’den okuyun. Bakalım "Anahtar" hayatınızda hangi kapıları açacak?

Hayatınızı sonsuza kadar değiştirecek, kendi potansiyelinizi tam olarak kullanabilmenin gizli anahtarını Joe Vitale, kitabında açıklıyor.

İşiniz, finans ya da kişisel ilişkiler konusunda sıkıntı mı yaşıyorsunuz? Ne kadar uğraşırsanız uğraşın bir şeyleri gerçekleştirmede ümitsiz bir durumda mısınız? Rüyalarınızın gerçekleştirileceği konusunda kaygılara mı sahipsiniz? Bütün bunlarla boğuşmaktan yorulduysanız, "Anahtar" (The Key) kitabı size olasılıkların, yeni bir dünyanın kapılarını açacak.

"Anahtar" zenginlik, sağlık, başarı, mutluluk ve yaşamdan beklediğiniz herhangi bir şeyi elde etmek için kayıp sırrı ortaya koymaktadır. Kitabında 10 arınma yöntemi veren Vitale, "Potansiyellerinizi kullanabilmek için kayıp sırrı keşfederek yaşamda istediğiniz her şeyi kendinize çekeceksiniz. Anahtarı çevirin, özgürlük ve tatminin ilk adımını atın" diyor.

Hayatınız değişebilir

Siz de onlarca kişisel gelişim kitabını, çekim yasası kitaplarını büyük bir heyecanla devirip, çevrenizdekilere heyecanla anlatanlardan mısınız? Aldığınız bilgilerin gücünü hisseden ve herkesle paylaşmak isteyenlerden misiniz? Kendinizi birçok kez çekim yasası var mı yok mu tartışmasının ortasında mı buldunuz? Çevrenize bu bilgilerin nasıl işlediğini ve neler yapılabileceğini göstermenin en güzel yolu, önce kendi hayatınızda değişimleri yaratmaktır. Peki, okuduğunuz tüm kitaplara rağmen halen istediğiniz değişimleri yapamıyor ve istediğiniz sonuçları alamıyor musunuz?

Anahtar, tam da bu sebeple yazılmış bir kitap. Joe Vitale "Anahtar" kitabında sizi harekete geçirecek ve sonuçlarınızı değiştirecek anahtar noktaları açıklıyor ve başarı ve mutluluk için önünüzdeki sis perdesini kaldırıyor.

Hissettiğinizi çekersiniz

Kitabı Türkiye’de Pegasus Yayınları’ndan çıkan Joe Vitale ile kısa bir röportaj yaptım. Vitale, kendi hayatında da yokluk çekmiş, kilo ve sağlık problemleri yaşamış, herkes, hepimiz gibi biri. Ancak bütün bu yaşadıklarını kendine kazanç olarak değiştirmeyi başarmış. Bunun yöntemlerini de kitabında anlatıyor zaten. Ayrıca "The Secret" (Sır) kitabında da kendisi var. Benim inancım da Vitale ile aynı:

"Tüm dünya içinizde hissettiklerinizin bir yansımasıdır. Eğer sevgi hissederseniz, sevgi çekersiniz. Çünkü sevgi, minnettarlığı içinde barındırır, minnet duyacağınız daha fazla şeyi kendinize çekersiniz. Bu "The Secret"ın da özüdür."

"Dışarıda" bir şey yok, hepsi "içinizde"

Çok sayıda çekim yasası kitabı yayınlandı. "Anahtar" kitabını bunlardan ayıran şey nedir?

- "Anahtar" kitabı, çekim yasasının işlemesini sağlayan kayıp sırrı ortaya koymaktadır. Pek çok insan çekim yasasının her zaman işlediğini anlamaz. Oysa çekim yasası bilinçaltı bir seviyede her zaman işlemektedir. Siz istediğiniz şeyi elde etmezsiniz, siz bilinçaltı zihninizin istediği şeyi elde edersiniz. Arada büyük bir farklılık vardır.

"Anahtar" kitabınızda çokça bahsi geçen bir kitap var: "Zero Limits". Yakında Pegasus Yayınları tarafından yayımlanacak. Bu kitap hakkında neler söyleyebilirsiniz?

- "Zero Limits" bir kişinin bilinçli olarak sahip olmayı tercih edeceği şeyi çekmesi için sınırlandırıcı inanışlarını temizlemenin bir yoludur. O, sevgi ve affetme üzerine temellenmiş olan basit bir yöntemdir aslında.

Spiritüel konularla ilgilenmeye başladıktan sonra yaşantınızda nasıl değişiklikler oldu?

- Yaşam daha kolaylaştı ve ben daha mutlu oldum. Egodan arındığınız ve ilahi bir düzeye çıktığınız zaman, yaşam çok daha mucizevi olmaya başlar. Başarılarımın çoğu onlara karşı direnmeye çalışırken gelmiştir.

Siz "İnternet’in Buda’sı" olarak tanınıyorsunuz. Bu tanımlamaya katılıyor musunuz?

- Ben bu tanımlamadan memnunum. İnternet herhangi bir kişinin, herhangi bir yerde istediklerini yapmasını ve iyi bir yaşantı sürmesini mümkün kılan bir araçtır.

Kısaca, fiziksel ve mistik dünya arasındaki farklılıklar ve bağlantıları söyler misiniz?

- Onlar bir madalyonun iki yüzüdür. Fiziksel dünya görebildiğimiz; mistik dünya ise göremediğimiz şeydir. Bir kişiye baktığınız zaman, fiziksel yönlerini görürsünüz, ancak onun içinde sizin göremediğiniz kendi ruhları vardır. Bu, yaşamdaki her şey için geçerlidir.
Yazarın Tüm Yazıları