Anadolu Partisi'nin İzmir 1. Halk Buluşması

Güncelleme Tarihi:

Anadolu Partisinin İzmir 1. Halk Buluşması
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2015 19:28

- Anadolu Partisi Urla İlçe Başkanlığı binasının açılışı yapıldı - Açılışa canlı yayınla bağlanan Anadolu Partisi Genel Başkanı Tarhan: "Bürokratik bazı işlemlerimiz vardı, o işlemlerimizi bitirdik, artık sokağa çıkmaya hazırız"

Haberin Devamı

İZMİR (AA) - Anadolu Partisi Urla İlçe Başkanlığı binasının açılışı yapıldı.

Anadolu Partisi tarafından Urla Urit Sosyal Etkinlikler Salonu'nda düzenlenen İzmir 1. Halk Buluşması'nda İzmir İl Başkanı Hüsnü Baylav, partinin ilke ve programı hakkında bilgi verdi.

Toplantıya Ankara'dan canlı bağlantıyla katılan Anadolu Partisi Genel Başkanı Emine Ülker Tarhan, İzmirlilerle buluşmaktan memnuniyet duyduğunu, özellikle kadın ve gençlere büyük önem verdiklerini kaydetti.

Halkın inandığı için Anadolu Partisi'ne oy vereceğini savunan Tarhan, "Bizim samimiyetimiz için oy verecekler. Onlar için yepyeni projeler üreteceğimiz, bir devleti yönetebilecek kadar olağanüstü kadromuz olduğu için bize oy verecekler. Buna yürekten inanıyorum ve sizlerin de inandığını biliyorum. Davamızdan ve adaletten asla vazgeçmeyeceğimiz için bu halk bize oy verecek" dedi.

Haberin Devamı

Yoğun çalıştıklarını anlatan Tarhan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bürokratik bazı işlemlerimiz vardı, o işlemlerimizi bitirdik, artık sokağa çıkmaya hazırız ve görüyorum ki sizler de hazırsınız. Cumhuriyetle sorunu olmayan, çağdaş, ulus devlete inanan, Türkiye'nin bölünmez bütünlüğü ile hiçbir sorunu olmayan herkes ama herkes bizim doğal üyemizdir. Gittiğiniz her yerde bunu rahatlıkla söyleyebilirsiniz. Etnik ve dinsel istismara karşıyız. Bu ülkenin kutuplaşmadan ve kamplaşmadan artık çok yorulduğunu düşünüyoruz."

Muhalefetin herhangi bir konuda yeterliğe sahip bulunmadığını ve 12 yıldır yaşanan döngüyü kıramadığını öne süren Tarhan, Anadolu Partisi'ne inananların aynı davada büyük özveri ile yürümeye hazır olduğunu kaydetti.

Tarhan, MKYK toplantısının ardından yollara düşüp Anadolu'yu karış karış gezeceklerini belirterek, "Ondan sonra göreceksiniz o, bizi duymayan, görmeyen, kör, sağır duran medyanın bizi nasıl görmek, duymak zorunda kalacağını hep birlikte izleyeceğiz. Emeğiniz, kapı kapı dolaşacağınız için hep birlikte iktidara geleceğiniz için çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Toplantının ardından Bülent Baratalı Bulvarı Kılınç İş Merkezi'ndeki Anadolu Partisi Urla İlçe Başkanlığı binasının açılışı yapıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!