Anadolu Lisesi yönetiminden, Büyükkılıç'a ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Anadolu Lisesi yönetiminden, Büyükkılıça ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2017 13:42

Anadolu Lisesi yönetiminden, Büyükkılıç'a ziyaret

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - MELİKGAZİ'deki Mustafa Eminoğlu Anadolu Lisesi Okul Müdürü Hacı Kaya, Müdür Yardımcısı Elçin Tekdemir, Fizik Öğretmeni Burhanettin Atik, Okul Aile Birliği Başkanı Banu Karamete, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ı makamında ziyaret ederek, eğitime ve eğitimciye vermiş olduğu önem ve destekten dolayı teşekkür etti.

Başkan Memduh Büyükkılıç, ziyarette yaptığı konuşmada, ''Biz, geleceğe yatırımın en önemli yatırım olduğu düşüncesinden hareketle eğitime ve eğitimciye yapılan yatırımları önemsiyoruz. Melikgazi Mustafa Eminoğlu Anadolu Lisesi Okul idaresinin bu ziyaretleri bizleri mutlu etmiştir. Okul idarisi bir ilk’i gerçekleştirerek görüşme taliplerini MİM üzerinden yani Melikgazi İletişim Merkezinden yapmışlardır. Bu da ayrı anlayış ve hizmetten yararlanma şeklidir. Kendilerini İletişim Merkezini kullandıkları için teşekkür ediyorum. Melikgazi Mustafa Eminoğlu Anadolu Lisesi Okulunda birçok çalışma bir bütün içerisinde yerine getirilecek. Okulumuzun sevgili öğrencilerine ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın ve ailelerinin bizlere olan güvenlerine layık olabilmek için daha çok gayret göstereceğiz'' dedi. Eğitimin ve Eğitimcinin Yegâne Dostu ve Destekleyicisi bir belediye olarak uzun yıllardır yapılan yatırım ve projelerle bunu kanıtladıklarını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Mahallesi’nde belediyenin adaşı olan Melikgazi Mustafa Eminoğlu Anadolu Lisesi’ni en yakın zamanda ziyaret ederek öğrenciler ile sohbet edeceğini söyledi.

 

Melikgazi Belediyesi’nin eğitim alanında yapmış olduğu yatırımların tüm Türkiye’ye örnek olduğunu ve bir eğitimci olarak Melikgazi’de görev yapıyor olmaktan dolayı çok şanslı olduğunu belirten Okul Müdürü Hacı Kaya “Okulumuzla ilgili Melikgazi Belediyemizden hangi talebimiz olduysa anında yerine getirildi. Okulumuzun çehresi değişti. Başkanımıza ve ekibine okulumuz öğretmen ve öğrencileri adına teşekkür ediyorum. Son yıllar da şehrimizde eğitimin başarı oranı yükselmiştir. Bu bir tesadüf değildir. Özellikle belediyelerin eğitime vermiş olduğu destek, katkı ve yatırımların bir sonucudur. Hatta yapılan parklar, sosyal tesisler, bakımlı yollar ve çevre öğrenciler üzerinde olumlu etki yaparak motivasyonları yükseltmektedir” diye konuştu. 

Başkan Büyükkılıç, ziyaretçilerine iletişim merkezini gezdirerek işleyişi hakkında bilgiler verdi. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!