Anadolu Klübü başkanını seçiyor

Güncelleme Tarihi:

Anadolu Klübü başkanını seçiyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2017 15:36

Atatürk’ün yönergesiyle 1926 yılında kurulan ve başkanları arasında İkinci Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün de bulunduğu Anadolu Kulübü Derneği bugün gerçekleşecek kongreyle başkanını belirleyecek.

Haberin Devamı

Eski Diyarbakır milletvekili mevcut başkan Metin Cizreli ile eski Ankara milletvekili Prof. Dr. Halil Semih Eryıldız’ın mücadele edeceği seçimler saat 11.00’de Tandoğan Altınel Otel’de gerçekleştirilecek. Seçim öncesi yazılı açıklama yapan adaylar şunları söyledi:

CİZRELİ: BURS DESTEĞİNİ ARTIRACAĞIZ’

“Kurucumuz Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimlerinin savunulması ve yaşatılması. Üyelerin dayanışmasını güçlendirmek ve gençlere yeni ufuklar açmak için proje ve burs desteklerinin arttırmayı amaçlıyoruz. Türk ve dünya milletleri arasında işbirliğinin gelişmesine katkıda bulunmak, dış ülke temsilcileriyle ilişkilerimizi geliştirmeye çalışacağız.”

Anadolu Klübü başkanını seçiyor


ERYILDIZ: GENÇLERE ÖNCELİK TANIYACAĞIZ

Haberin Devamı

“Çağrımızdan açıkça anlaşıldığı gibi birlikteliğimiz hiç bir biçimde yönetim almaya yönelik bir yarış için değildir. Bütünlük içinde gerek Ankara gerek Büyükada’daki üyelerimiz hızla eskisi gibi sıcak bağlar kuracak, gençlere öncelik tanıyacağız. Hiç bir politik düşünce ve geçmiş birikim veya köken farklılığı bu birliği bozmamalıdır.”

BAKMADAN GEÇME!