Anadolu Hastanesi, yeni sahipleriyle yenileniyor

Güncelleme Tarihi:

Anadolu Hastanesi, yeni sahipleriyle yenileniyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2017 14:41

Anadolu Hastanesi, yeni sahipleriyle yenileniyor

Haberin Devamı


ESKİŞEHİR,(DHA)- ESKİŞEHİR'de 6 bin 440 metrekare kapalı alan üzerinde toplam 46 hasta yatağı, 8 yoğun bakım yatağı, 3 gözlem yatağı, 4 ameliyathane, doğumhane, yeni doğan yoğun bakım ünitesi, mikrobiyoloji, radyoloji ve klinik laboratuvarları, acil servis üniteleri ile hizmet veren Eskişehir Anadolu Hastanesi, 20 Eylül 2017 tarihinde MEDES Özel Sağlık Hizmetleri Medikal Gayrimenkul Otelcilik San. ve Ticaret A.Ş. tarafından devralındı. Hastane, Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi olarak hizmetine devam edecek.
Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. İ. Cenk Soğukpınar ve Anestezi Uzmanı Uzm. Dr. Levent Bilir'in sahipleri olduğu MEDES A.Ş. tarafından devralınan hastanede yeni bir dönem başlıyor. Yaklaşık 20 yıldır farklı yönetimler tarafından işletmeciliği yürütülen özel hastane, ilk defa doktorlar tarafından yönetilecek.
Sağlık Bakanlığı tarafından onayı gerçekleşen devir işlemlerinden sonra hastanede her birimde ayrı çalışmalar başladığını açıklayan şirket yöneticileri, "Şehir merkezinde bulunan hastanemizin, şehrimiz için kıymetinin büyük olduğuna inanıyoruz. Kısa sürede hastanemizin her biriminde kendi alanında profesyonel kişilerce çalışarak yenilenme faaliyetlerine gideceğiz" ifadelerini kullandı.
Doktor kimliklerinden sonra yönetici olarak kolları sıvayan genç hekimlerin en büyük ideali Eskişehir'e layık bir hastane haline gelmek. Ayrıca sektördeki yatırımlarının bununla sınırlı kalmayacağını belirten hekimler, ilk hedeflerinin sağlık sektöründe beklentilerin karşılandığı bir hastane haline gelmek olduğunu söyledr. Ancak bu süreci çok kısa sürede tamamlayacaklarına inandıklarını belirten Soğukpınar ve Bilir, "Normal standartları sağladıktan sonra mesleki bilgilerimizle, yönetimsel deneyimimizi birleştirerek sağlık sektöründe şehrimiz için öncelikli hizmetlerinin olduğu bir hastane haline gelmek istiyoruz" diye konuştu.
SGK ile de anlaşması tamamlanan hastane, Sosyal Sigortalar Kurumu tarafından sigortalı olan hastalara da hizmet vermeye devam edecek.
--
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!