Ana Ivanovic, Wozniacki’yi üzdü

Güncelleme Tarihi:

Ana Ivanovic, Wozniacki’yi üzdü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2014 12:58

Sırp oyuncu Ana Ivanovic, kendisi gibi eski dünya 1 numarası olan Caroline Wozniacki’yi Pan Pacific Açık Tenis Turnuvası’nın finalinde devirip kupaya ulaştı.

Haberin Devamı

Tokyo’da düzenlenen Pan Pacific Açık Tenis Turnuvası’nı finalde Caroline Wozniacki’yi iki set sonunda deviren Ana Ivanovic kazandı. Sırp oyuncu böylece bu sezonki dördüncü WTA turnuvası zaferine de erişti. İki eski dünya 1 numarasının karşılaşmasında Ana Ivanovic, üst üste 17 puan alarak ilginç de bir istatistiğe imza atmış oldu. Maçı 6-2 ve 7-6’lık iki setle kazanan 26 yaşındaki oyuncu, 1 saat 39 dakika süren karşılaşma için “Maçı kazanmamdaki anahtar nokta fileye gelmemdi. Wozniacki harika bir savunmacı. Arka çizgiden çok önemli toplar çıkartabiliyor. Bu sebeple benim file önünde başarılı bir oyun ortaya koymam gerekiyordu” dedi.

REKORUNU GELİŞTİRDİ
Bu seneki 52 maçını kazanan Ivanovic, Wozniacki galibiyetiyle 2007’deki 51 maçlık rekorunu da geride bırakmış oldu. Sırp oyuncu ayrıca WTA Dünya Sıralamsı’nda 10’uncu basamaktan 5’inci basamağa da yükselecek ve 17-26 Ekim tarihlerinde Sinagapur’da gerçekleştirilecek sezon sonu turnuvası WTA CHampionships’e katılmak için de önemli bir adım attı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!