Amrabat Malaga'yı sırtlıyor

Güncelleme Tarihi:

Amrabat Malagayı sırtlıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2014 13:44

Galatasaray'dan kiralık geldiği Malaga'da iyi bir sezon geçiren Amrabat, kazandıkları son 5 maçta 3 gol attı, 3 de asist yaptı

Haberin Devamı

İspanya Birinci Futbol Ligi'nde (La Liga) Malaga forması giyen Faslı oyuncu Nordin Amrabat, gösterdiği performanla öne çıkıyor.

İspanyol spor gazetesi El Mundo Deportivo, Ambarat için "Malaga'ya geldiğinden bu yana en iyi dönemini yaşıyor" yorumunda bulundu ve Faslı futbolcunun ligde son 5 maçını kazanan Malaga'nın başarısında önemli bir faktör olduğu değerlendirmesini yaptı. Amrabat'ın Malaga'nın kazandığı son 5 maçta attığı toplam 8 golün 7'sinde katkısının olduğunu vurgulayan gazete, 27 yaşındaki futbolcunun 3 golü, 3 asisti ve 1 de gol öncesi organizasyonda isminin bulunduğunu vurgulandı.

La Liga'da geçen hafta sahasında oynadığı maçta Eibar'ı 2-1 yenen Malaga'nın galibiyet golü de 87. dakikada penaltıdan Amrabat'ın ayağından gelmişti.
Bu sezon ligdeki 3 golünü de penaltıdan atan Amrabat geçen sezonki istatistiklerine yaklaştı. Amrabat, geçen sezonun yarısında geldiği Malaga'da 2 gol ve 5 asist üretmişti

Haberin Devamı

Peşpeşe kazandığı 5 karşılaşmayla "kulüp tarihinin La Liga'daki üst üste en fazla maç kazanma rekoru"nu egale eden Malaga, rekor için 22 Kasım'da Arda Turan'ın takımı Atletico Madrid'e konuk olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!