Amrabat iş yapar

BU sene Galatasaray’ı ilk defa derli toplu gördüm.

Haberin Devamı

Golü çabuk buldular, Antalyaspor da hemen teslim oldu. Skor artınca da G.Saray pek gaza basmadı.
Antalyaspor, çok etkili değildi. Bu maçta yeni alınan Cris, yerini yadırgamadı gibi gözüktü. Ama aşının ne kadar tutacağını görmek için Şampiyonlar Ligi maçlarına bakmak lazım.
Galatasaray, ilk golü atıyor, taç atışından. Golün asistliğini de Amrabat’a topu çabuk veren top toplayıcı çocuk yapıyor. Özellikle Amrabat’a ayrı bir parantez açmak lazım. Eğer yerinde kullanılır ve yardım edilirse, bence bu sene G.Saray’ın en faydalı adamı olacak. Çünkü iki çizgide de oynayabiliyor. Rakibin üzerine gidip iki tarafa da çalım atabiliyor, topa vuruyor. Bir futbolcudan daha fazla ne isteyebilirsiniz?

Golsüz maçı olmaz

Galatasaray’ın bu sene golsüz bir maçının geçeceğini düşünmüyorum. Çünkü kadroda her türlü futbolcu var. Dün gece sarı kırmızılıların yalnız bir şeyini beğenmedim. Tamam, Manchester United gibi üst düzey bir vitrin maçı oynayacaksın.
Oyunu rölantiye de alabilirsin, o da tamam. Ama futbol ukalalığı yapmayacaksın. Rölanti de olsa, ciddi oynayacaksın.
Umut, Burak ve Selçuk birbirlerini tanıyorlar. Diğerleri de birbirlerine alıştıkları zaman ortaya iyi bir Galatasaray çıkacak gibi. Ama Fatih Hoca’nın, Umut, Burak, Amrabat ve Elmander arasında oynatma açısından sıkıntı yaşayacağı kesin. Çünkü bu futbolcuların hangisi yedek kulübesinde oturursa, diğerlerine vıdı vıdı yapacak ve sorun çıkaracaktır.
Hakem açısından zor maç olmadı. Kullandığı kırmızı kart, son derece doğruydu.

Yazarın Tüm Yazıları