Amrabat 8 milyon euro'ya aslan

Güncelleme Tarihi:

Amrabat 8 milyon euroya aslan
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2012 01:35

Uzun süre peşinde koştukları Kayserispor’un yıldızının işini bitirdiler.Ünal Aysal ve Recep Mamur İstanbul’da bir araya geldi. Yapılan görüşme sonrası 8 milyon Euro bonservis bedeli karşılığı Amrabat hayallerine kavuştu.

Haberin Devamı

TRANSFERDE gaza basan ve hız kesmeyen Galatasaray, üçüncü bombayı da patlattı. Sarı kırmızılılar 72 saat içinde Hamit Altıntop ve Burak Yılmaz’ın ardından uzun süredir peşinde koştuğu Amrabat’ı da renklerine bağladı...

Kayserispor Başkanı Recep Mamur ile birlikte dün Etiler’deki ofisinde bir araya gelen G.Saray Başkanı Ünal Aysal, Faslı oyuncu konusunda da mutlu sona ulaştı.

Cimbom, 21 Haziran’da Kayserispor yöneticileriyle masaya oturmuş ve Amrabat için 7.5 milyon Euro vermişti. “Bizi şaşırtacak bir teklif olsun. Mesela 15 milyon Euro” yanıtını alan Ünal Aysal o gün Amrabat defterini kapatmak zorunda kalmıştı.

Ancak, Faslı yıldızın aklı G.Saray’daydı. Hocası Şota da onun için “Bu şartlar altında verimli olamaz” dedi. Fatih Terim de Nordin Amrabat’ı kadroda görmek istiyordu.

Haberin Devamı

Bu gelişmelerin ardından Ünal Aysal, Kayserispor Başkanı Recep Mamur ile dün tekrar bir araya geldi. İkili arasında şu diyaloglar yaşandı...

İŞTE AMRABAT / WEB TV

KAYSERİSPOR'U ZENGİN ETTİLER

FOTOĞRAFLARLA AMRABAT

Kötü izlenimleri bitirelim

- AYSAL: İki kulüp arasında oluşan bu kötü izlenimleri bitirelim.  Bizlere dostluk yakışıyor.
- MAMUR: Bizim G.Saray ile asla sorunumuz olamaz Başkan.
- AYSAL: Nordin Amrabat Kayserispor’dan ayrılmak istiyor. Anlayış gösterin ve bu transferi bitirelim.
- MAMUR: Şota’nın da bu konuda onayı var. Bu yüzden transfere izin veriyorum. Hayırlı olsun...
Ünal Aysal bir transferi daha sonuçlandırdı. Galatasaray, Amrabat için Kayserispor’a 8 milyon Euro bonservis bedeli verecek. Faslı oyuncu da 4 yıllık imza atacak.

Amrabat 2 yılda 7’ye katladı

FASLI oyuncu Nordin Amrabat, 2010-11 sezonunda Hollanda ekibi PSV’den Kayserispor’a 1.1 milyon Euro’luk bonservis bedeliyle transfer olmuştu. Türkiye’de geçirdiği iki sezonda değerini 7’ye katlamayı başaran yıldız oyuncu 8 milyon Euro’luk bonservis bedeliyle sarı kırmızılı takıma transfer oldu.

PSV’ye 1.6 milyon Euro

AMRABAT’, PSV’den Kayseri’ye transfer olurken sonraki transferinden yüzde 20‘lik pay alır maddesi yer alıyordu. 8 milyon Euro’ya G.Saray’a transfer olan oyuncu için PSV’ye 1.6 milyon Euro’yu Cimbom ödedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!