Amputede sponsor arayışı

Güncelleme Tarihi:

Amputede sponsor arayışı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2013 01:43

Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Demirhan Şerefhan, bu yıl futbolda Federasyon Kupası düzenleyeceklerini söyledi.

Haberin Devamı

Bedensel Engelliler Spor Federasyonu olarak 15 branşta faaliyet gösterdiklerini belirten Başkan Demirhan Şerefhan, basketbolun ardından futbolda da sponsor bulma çalışmalarının sürdüğünü söyledi.
15 branşın 12’sinin paralimpik olduğunu belirten Şerefhan, şunları söyledi:
“Lokomotif branşlarımız, Tekerlekli Sandalye Basketbol ve Ampute futbol. İkisinde de Avrupa ve Dünya’nın en kapsamlı ligini organize ediyoruz. Yaptığımız çalışma neticesinde Basketbol Liglerimizin ismi “Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi“ olarak değişti. Şimdiki hedefimiz, 22 takımlı ve Futbol Federasyonu tarafından desteklenen Ampute Futbol Ligimize ve Milli Takımımıza sponsor bulmak. Genel kuruldan sonraki 10 ayda, federasyonumuza devlet tarafından verilen bütçe harici, ayni ve nakdi destek 3.2 milyon TL. Bu, sponsorların daha duyarlı olduğunu gösteriyor. Ampute futbolda, ilk kez “Federasyon Kupası“ düzenleyeceğiz. Süper Ligdeki ilk 4 takımının katılacağı turnuvanın ana sponsorluğunu Bursa Büyükşehir Belediyesi yürütecek.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!