YouTube fenomeni Muhammet Ruhi Çenet kaza geçirdi

Güncelleme Tarihi:

YouTube fenomeni Muhammet Ruhi Çenet kaza geçirdi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2017 11:17

Video paylaşım sitesi YouTubeda 2,5 milyondan fazla takipçisi olan, çektiği eğitici videolarla ünlenen 37 yaşındaki Muhammet Ruhi Çenet, Gebze- Orhangazi- İzmir Otoyolu’nda kullandığı otomobilin kontrolünü kaybedip, bariyerlere çarptı. Kazada otomobil, hurdaya dönerken, Ruhi Çenet ve yanındaki arkadaşı yaralandı.

Haberin Devamı

Kaza, bu sabah, Gebze- Orhangazi- İzmir Otoyolu’nun Küçük Sanayi Sitesi mevkisinde meydana geldi. Sosyal paylaşım sitesi YouTube'da 2,5 milyondan fazla takipçisi olan ve eğitici videolarıyla ünlenen Muhammet Ruhi Çenet’in Bursa yönünden İstanbul’a gittiği 41 K 1122 plakalı otomobil kontrolden çıktı.

YouTube fenomeni Muhammet Ruhi Çenet kaza geçirdi


Çenet, yol üzerindeki bariyerlere çarparak, dururken otomobil, hurdaya döndü. Kazada Muhammet Ruhi Çenet ile yanındaki arkadaşı 22 yaşındaki Yusuf Fazıl Çuhadar hafif yaralandı. Yaralılar, ihbar üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından Orhangazi Devlet Hastanesine kaldırılarak, tedaviye alındı. Çenet ve Çuhadar, bir süre hastanede kontrol altında tutulduktan sonra taburcu edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberin Devamı

RUHİ ÇENET KİMDİR?

Ruhi Çenet, 1990 yılında Aydın’da dünyaya geldi. Öğrenim hayatını devam etmek için Hindistan’a gitti ve uzun süre bu ülkede kaldı. Video bloglarında Hindistan’da okumasının onun için önemli olduğunu ve tüm parasıyla bu ülkeyi gezmeye çalıştığını söylüyor.

Videolarını ilk olarak Hindistan’da hazırlayıp, yayınlamaya başlasa da daha sonra İstanbul’a taşınıyor.

“Ruhi Çenet Videoları” önemli çünkü onları değerli kılan özellikleri bilgi verici olmaları. Çenet, YouTube kanalıyla yaptığı araştırmaları, öğrendiği bilgileri ilgi çekici bir üslupla sunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!