İzmirliler NETTALKS’ta Gülseren Budayıcıoğlu ile buluşacak

Güncelleme Tarihi:

İzmirliler NETTALKS’ta Gülseren Budayıcıoğlu ile buluşacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2019 16:46

Yaşam koçu Şela Habif’in insanlar arasında köprü olmak, birilerine ilham vermek ve katkı sağlamak amacıyla hayata geçirdiği NETTALKS söyleşiler serisinin yeni konuğu yazar ve psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu olacak

Haberin Devamı

 

Herkesin kendinden çok şey bulduğu, başucu kitaplarının yazarı olmasının yanı sıra Madalyon Klinik’in kurucusu olan psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu, “Hayata Dön” kitabından uyarlanan ve senaristliğini yaptığı “İstanbullu Gelin” dizisiyle daha da çok tanındı.

 

Toplumda ‘iyi ki varlar’ dediğimiz, etkileme gücüne sahip, alanında başarılı olmuş kişilerle İzmirlileri buluşturan NETTALKS’un bu seferki etkinliği 11 Kasım Pazartesi saat 15:00’te İzmir Hilton Otel’de gerçekleşecek.

 

Tüm söyleşilerden elde edilen gelirin tamamını çeşitli vakıflara bağışlayarak toplumsal fayda sağlamayı hedefleyen NETTALKS etkinlikleri kapsamında gerçekleşecek söyleşinin geliri bu kez psikoloji öğrencilerinin eğitiminde kullanılmak üzere “Kurumsal Ruh Sağlığı Derneği”ne bağışlanacak.

 

Haberin Devamı

NETTALKS; söyleyecek bir sözü olan, farklı bakış açıları sunabilen, birikimleri ve deneyimleriyle ilham veren kişileri İzmirlilerle buluşturan sosyal bir platform. Bitmeyen bir öğrenme ve yenilenme arzusundan yola çıkarak, İzmir’in sosyokültürel yaşamına katkı sağlamayı hedefleyen bir sosyal sorumluluk projesi olan Nettalks, Şela Habif tarafından 2018 yılında kuruldu. Bugüne kadar Ayşe Arman, Azra Kohen, Ali Poyrazoğlu ve Cem Yılmaz gibi isimlerin konuşmacı olarak yer aldığı platform, yepyeni konuşmacılarla ilham verici buluşmalar gerçekleştirmeye devam ediyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!