Abu Dhabi'de "Bride" Fuarı rüzgarı

Güncelleme Tarihi:

Abu Dhabide Bride Fuarı rüzgarı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2019 17:22

Dünyanın en prestijli gelinlik, aksesuar ve takı fuarlarından biri olan "Bride", birçok katılımcıyla görkemli bir açılış yaptı.

Haberin Devamı

Birleşik Arap Emirlikleri başkenti' Adu Dhabi'deki "Abu Dhabi Ulusal Fuar Merkezi'nde" düzenlenen fuara dünyaca ünlü tasarımcılar, üzerinde çalıştıkları gelinlikleri ve takıları görücüye çıkaracak. Abu Dhabi Ticaret Merkezi Başkanı Reed Hamad Al Sheryani Al'ın resmi açılış yaptığı fuar, 26 - 29 Haziran tarihleri arası ziyaretçi kabul edecek. "Bride" fuarı, gelinlikten takıya, güzellik ürünlerinden modaya kadar hemen hemen her şeyi kapsayan bir fuar olmasıyla tanınıyor. 

Abu Dhabide Bride Fuarı rüzgarı

Abu Dhabide Bride Fuarı rüzgarı

Haberin Devamı

BRIDE Abu Dhabi 2019, ziyaretçilerine, güzellik, sağlık ve lüks yeniliklerinin yanı sıra son derece rekabetçi fiyatlarla sonsuz seçenekler sunacak . Gelinlik endüstrisi uzmanları Maitha Mohammed, Mariam Al Yassi, Al Reem Saif, Sabha, Amal and Reem gibi popüler sanatçılar ise nefes kesen moda defileleri, atölye çalışmaları ile ziyaretçilerin beğenisine sunacak.  

Abu Dhabide Bride Fuarı rüzgarı

 

BRIDE Abu Dhabi 2019 resmi dergisi Zahrat Al Khaleej Genel Yayın Yönetmeni Bashayer Al Mutairi, “Derginin BRIDE Abu Dhabi 2019'a katılımı, kadınlara ve çıkarlarına adanmış etkinliklere katılma taahhüdünün bir parçası” olduğunu dile getirdi. Al Mutairi sözlerine şöyle devam etti; Modern Arap kadınlarını desteklemek için buradayız. Bu fuarı da onlara adıyoruz. Burası birçok alandan insanların bulunduğu ve bilgi alışverişinin gerçekleştirildiği bir paylaşım platformu. Dergimizde de bunu sıklıkla dile getiriyoruz."

Abu Dhabide Bride Fuarı rüzgarı

Abu Dhabide Bride Fuarı rüzgarı

Haberin Devamı

Ülkemizden birçok sayıda ziyaretçi ve tasarımcının katılacağı fuara İzmir'den de katılımcı firmalar var. Elf Ajans Reklam ve Halkla İlişkiler Organizasyon Tic.Ltd.Şti. yöneticisi Nalan Oğuz, "Abu Dhabi Bride Fuarı, gelinlik endüstrisi için büyük bir potansiyel içeriyor. Birleşik Arap Emirlikleri ve ülkemiz için ticaret, sanat ve diğer sektörler için biçilmiş bir kaftan, burada olduğumuz ve ülkemizi temsil ettiğimiz için çok mutluyuz" diye konuştu.

Abu Dhabide Bride Fuarı rüzgarı

Abu Dhabi Bride 2019'da Lamia Abi Nader,Saher Dİa, Apple Wang, Dojoun, Mariam Al Khalaf, Wadima Al Ameri, D-line,Atelier Zuhra ve Garimon Roferos gibi sektörün önde gelen isimlerini buluşturacak.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!