Yeni destanı yazma zamanı

Güncelleme Tarihi:

Yeni destanı yazma zamanı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2019 09:31

Önemli bir sorumluluk taşıdığını belirten tecrübeli teknik adam, “A.Gücü, tarihi bir kulüp, büyük bir çınar. Bu arma, hepimize ayrı bir heyecan ayrı bir güç veriyor. Birbirimize sarılıp, destek olacağız ve mücadelemizle ayakta kalıp, yine adımıza yakışanı yapacağız” diye konuştu.

Haberin Devamı

Ankaragücü’nde, yeniden Teknik Direktörlük görevini üstlenen Mustafa Kaplan, zor süreci hep birlikte aşacaklarına inandığını belirtip, “Bizim kulübümüzün adında (güç) var. Camia olarak, birlik ve beraberlik içinde hareket edersek bu gücün önünde hiç bir engel duramaz. Biz birbirimize ne kadar çok tutkuyla sarılır, birbirimize ne kadar çok destek olursak, zorlukların üstesinden gelme konusunda kısa zamanda önemli yol alırız” diye konuştu.
Başkan Fatih Mert’in, Medipol Başakşehir maçından sonra kendisini aradığını ve görüşmek istediğini belirten Kaplan, “Ben de kendisine konu Ankaragücü olunca, yazın-çizin, ben gelip imzalarım. Ankaragücü’nün adının geçtiği yerde durup düşünmem bile dedim” diye konuştu.

TARAFTARIN KATKISI ÇOK ÖNEMLİ

Geride kalan sezonun ikinci yarısında Ankaragücü’nde görev aldığını, o zaman da takımın zor bir süreçten geçtiğini hatırlatan Kaplan, şunları söyledi:
“Bitti denen Ankaragücü’nü yeniden ayağa kaldırdık ve takımı kümede tuttuk. Bunu yaparken, camia olarak kenetlendik. Taraftarımız bu anlamda takıma büyük bir enerji verdi. Hep yanımızda olup, her koşulda sonuna kadar desteklediler. Onların katkısı her zaman çok farklı, çok değerli. En büyük gücümüz olduklarını her yerde gösterdiler. Önemli bir sorumluluk taşıdığım bilincindeyim. Ankaragücü, tarihi bir kulüp, büyük bir çınar. Bu arma, hepimize ayrı bir heyecan ayrı bir güç veriyor. Birbirimize sarılıp, destek olacağız ve mücadelemizle ayakta kalıp, adımıza yakışanı yapacağız. Öncelikle, ilk yarı sonuna kadar alabileceğimiz en yüksek puanı almak için sonuna kadar çaba harcayacağız. Biz, geride kalan sezon omuz omuza verip başarıyı yakaladık. Aynı dayanışmayı, özveriyi ve yürekli mücadeleyi tekrarlayıp, yeni bir destan yazmak için kolları sıvadık. Kalbi sarı-lacivert renkler için atan tüm taraftarımızı, bu destanı yazarken yanımızda görmek istiyoruz. Ankaragücü’ne gönül verenlere, büyük yürüyüşümüze katılmak için çağrıda bulunuyorum. Bu oyuncuların hepsini tanıyorum ve neler yapabileceklerini çok iyi biliyorum. Yeteneklerine, kalitelerine inanıyorum. Benim amacım her zaman en iyisini yapmak. Başkanımıza ve yönetim kurulumuza, bize gösterdikleri güvenden dolayı teşekkür ediyorum. Yeniden şanlı bayrağı bize teslim edip, bizi onurlandırdılar. Şimdi, hepimiz güçlü bir aile olup, bu bayrağı çok daha iyi yerlere taşımak için gece gündüz demeden çalışacağız.”

TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZE GÜVENİYORUZ

Ankaragücü kulüp Başkanı Fatih Mert, teknik direktörlük görevi için Mustafa Kaplan yönünde aldıkları kararda bir çok faktörün belirleyici olduğunu belirtip, “Kendisi takımımızı ve camiamızı iyi bilen bir isim. Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında başarılı bir grafik çizdi ve takımımız ligde kaldı. Biz hocamıza güveniyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde takımımızı en iyi yerlere getirmek için mücadele edeceğiz” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!