Yeni bariyerler trafiği düzeltir

KBB Uzmanı okurumuz, Operatör Dr. Bülent Aymelek:

Haberin Devamı

Yeni bariyerler trafiği düzeltir

“Köşenizdeki yayımınız sonrası Osmangazi İlçesi Hamamlar Caddesi başlangıcına dikilen demir bariyerlerin ezilmiş olduğunu gördüm, üzüldüm. Trafik sıkışıklığına çözüm anlamında bariyerlerin acilen yenilenmesini tavsiye ederim. Saygıyla” diyor. Tavsiye ve sahiplenmeniz için teşekkür ediyorum Sn. Aymelek. Ve; benzeri şikayetlere hassas olduğunu bildiğim Osmangazi Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürü Sn. Yıldıray Sevilmiş’in tavsiyenizi acil olarak değerlendireceğine inanıyorum.

Gülümsüyorum Nilüfer’de!

Yeni bariyerler trafiği düzeltir

Haberin Devamı

Okurumuz Sn. Cenk Ünlü: “Nilüfer Belediyesi’nin “Nilüfer’desiniz gülümseyiniz” sloganına uyan bir durumu paylaşmak istiyorum! Bakınız lütfen. Adres; Nilüfer İlçesi Fethiye Mahallesi Top Sahası Caddesi 53/B önünde. Tanımlı bisiklet yolu üzerindeki çöp konteynerine çarpmayalım diye önünde ve arkasında dikkat işareti çizmişler. Nilüfer’deyim ve gerçekten gülümsüyorum!” diyor.

Ücretsiz reklam alınır!

Yeni bariyerler trafiği düzeltir

Okurumuz Sn. Funda Atan: “Kentimizdeki belediye otobüs duraklarına ait olan tabelalarda asılı olan ‘hareket saat çizelgeleri’ yasal olmayan reklam bildirimlerine teslim edilmiş durumdadır! Bunlara müsaade veriliyor olmasını anlamış değilim!” diyor. Sn. Atan. Yayımımız sonrası BURULAŞ’ın gerekli müdahaleyi yapacağını biliyorum. Ancak her yasaklı reklam bildiriminin üzerinde açık adres ve telefon bilgileri varken… Ben de bu kişilere cezai işlem uygulanmamasını anlamış değilim…

Teknoloji iyi ama...

Yeni bariyerler trafiği düzeltir

Emekli kimya mühendisi Sn. Halil Hato: “Geçtiğimiz haftalarda Cuma namazı için bir camideydim. Hutbenin konusu saygı ve teknolojiydi. Ve hayatımızın kabusu olan cep telefonlarına olan aşırı kötü tutkunluğumuz anlatılırken dahi bir cemaat Instagram sayfasını izliyordu. Bakalım nereye varacak bu işin sonu!” diyor.

Haberin Devamı

HÜRRİYET BURSA YAZDI SORUNLAR ÇÖZÜLDÜ

Yeni bariyerler trafiği düzeltir

BEŞİKÇİLER DE BEŞİK MİSALİ başlıklı yayımımızdaki (Beşikçiler Caddesi başlangıcı) zeminin onarıldığını gördüm. Artık orada, özellikle belediye otobüsleri hoplamıyor! Yetkililere teşekkür ediyorum.

Yazarın Tüm Yazıları