Yeni koleksiyon tanıtımı

Açılışını Hollywood yıldızı Nicole Kidman’ın katıldığı bir davetle yapan Paramount Hotels & Resorts Bodrum, Fashion TV Partisi’ne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Parti kapsamında Zeki Triko’nun yeni koleksiyonu da tanıtılacak.

Haberin Devamı

Yeni koleksiyon tanıtımı

Yaz aylarının popüler tatil merkezleri Bodrum ve Çeşme’deki 5 yıldızlı otellerin arasındaki rekabet hız kesmiyor. Geçtiğimiz haftalarda dünyaca ünlü White Party’nin Nikki Beach’te yapılmasının ardından Bodrum yeni bir partiye ev sahipliği yapacak. Açılışını Hollywood yıldızı Nicole Kidman’ın katıldığı bir davetle yapan Paramount Hotels & Resorts Bodrum’da 28-30 Temmuz tarihlerinde Fashion TV Party düzenlenecek.

Yeni koleksiyon tanıtımı

Partinin ikinci günü ünlü Türk markası Zeki Triko’nun 2017 Yaz Koleksiyonu da tanıtılacak.
Zeki Başeskioğlu’nun onur konuğu olarak katılacağı defilede Çağla Şıkel baş manken olarak podyuma çıkacak.

Haberin Devamı

Yeni koleksiyon tanıtımı


Siz Hepiniz Ben Tek

Burak Keskin ve Baran Akın’dan oluşan prodüktör ve DJ grubu Catwork, ilk albümünü sunmaya hazırlanıyor. Gruba söz ve müziği Murat Güneş’e ait “Siz Hepiniz Ben Tek” şarkısında Aynur Aydın eşlik etti. Şarkıya bir de klip çekildi. Çekimleri 16 saat süren video klibi Murat Joker yönetti.

Yeni koleksiyon tanıtımı

Yatırım yaptı

Psikolojik Danışman Canan Akmanoğlu Bayrak, çocuklar ve ailelerine harçlıklarını yönetecekleri, hesap hareketlerini takip edecekleri “Manibux” adlı yeni sistem kurdu. Uygulama, şimdiden 4 yatırımcı tarafından desteklendi. Bu isimlerden biri, ünlü şarkıcı Mustafa Sandal oldu. Sandal ile birlikte Burak Günsev, Barış Cönger ve Ayberk Kuday da “Manibux”a yatırım yaptı.

Üçü bir arada

Yonca Evcimik, söz ve müziği Şehrazat’a ait “Kendine Gel” adlı şarkıyı yeniden yorumladı. Evcimik’e İrem Derici ve Gökçe de eşlik etti. Ünlü şarkıcı, “Siz hiç 3 kadın şarkıcıyı bir şarkının içinde dinlediniz mi? ‘Kendine Gel’ şarkısında ve klibinde bana çok sevdiğim İrem
Derici ve Gökçe eşlik etti” dedi.

Haberin Devamı

Lüksün yeni adresi

Orhan Ülgür, Fer-Mas Oto’nun CEO’luğundan ayrıldıktan sonra lüks yat sektörüne atılmıştı. Ülgür şimdi ise ikinci el araçların satıldığı bir showroom açtı.
Toyota’nın Türkiye Distribütörü ALJ Holding bünyesindeki Otoshops’un Bodrum’da şubesini açan Ülgür, Maestro adlı şirketi ile lüks yat satışının yanı sıra artık otomobil de kiralamaya başladıklarını söyledi.

Yeni koleksiyon tanıtımı


Yeni şube açıldı

Bünyesinde Batik ve Tiffany adlı giyim markaları barındıran Ziyal Şirketler Grubu’nun patronu Tarık Ziyal’in ikiz oğulları Emre ve Emir Ziyal yeni bir sektöre adım attı.
Yeme, içme ve eğlence sektörüne giren ikizler, Türkiye’nin en ünlü ünlü kebapçıları arasında olan Tike’nin Bodrum Palmarina’da şubesini açtı.

 

 

Yazarın Tüm Yazıları