Fırat ve ekibi iyi iş çıkardı

STRESİ yüksek bir müsabaka... Ama bunlara alışkın, tecrübeli bir hakem vardı sahada; Fırat Aydınus...

Haberin Devamı

Özellikle oyunun 14. dakikasında Trabzonspor’un hocası Vahid Halilhodzic’in şiddetli itirazına karşılık, “İkinci sefer yaparsan, sahanın dışına çıkarsın” hareketi ile ciddi bir uyarıda bulunması doğruydu. Oyunu hep kontrol altında tuttu. Maçın gerginleştiği anlarda ise ikazları yerindeydi. Ekibi ile uyum içerisinde çok başarılı bir maç yönetti. Tek hatası, atağa kalkan Trabzonspor’un hücumunu elle kesen Bekir’e sarı kartını göstermemesiydi.

HAZIR OLMASALAR DA...

TRABZONSPOR için şu söylenebilir; Zamana ihtiyaçları var. Ancak takımın başında hem camiasını, hem ligimizi iyi bilen çok tecrübeli bir teknik adam bulunuyor. Şampiyonluğa aday Üç Büyüklerden sonra elindeki kadronun değerini bilen bir teknik adam... Takımının tam anlamıyla hazır olmadığı dönemde şampiyonluğa oynayan rakibi karşısında aldığı bu 1 puan, ligin sonunda çok işine yarayabilir.

Haberin Devamı

KARTAL CESARETSİZDİ

FENERBAHÇE içinse şu söylenebilir; Teknik adam mantalitesi takıma olumsuz yönde yansımaya başlamış... Geçen sezon Ersun Yanal, takımın kazanması adına 4. santraforu bile oyuna sokarken, İsmail Kartal’da bu cesareti göremedim. Oyuncu değişikliklerinde önceliği topa hakim olmasına rağmen santraforlarından yana oldu.
Son olarak şunu söyleyebiliriz... Belki bu maç, futboluyla değil ama en azından olayları ile hatırlanmayacak bir maç oldu... Bu da umuyorum ki, Trabzonspor ile Fenerbahçe maçlarında yaşanan gerginliğin son bulmasına neden olur.

Yazarın Tüm Yazıları