3'ü de penaltıydı

Önemli eksikleriyle 3 puan mücadelesi veren siyah beyazlıların 3 net penaltısı verilmedi. Evet, Slaven Bilic’in öğrencileri günlerinde değildi ama hakkaniyetli kararlar galibiyeti getirebilirdi.

Haberin Devamı

Beşiktaş Demba Ba ve Oğuzhan’ın yokluğunda pozisyon üretmekte zorlandı. Dolayısıyla Rize karşısında kötü bir oyun sergiledi. Ama maçta Beşiktaş’tan daha da kötü bir yönetim gösteren hakem vardı. Maçın başında topla oynama gayreti içresindeyken ceza sahasında Gökhan Töre’nin ayağına istemeden de olsa vuran Ali Adnan’ın pozisyonu penaltıydı. Belki, 0-0’iken bu penaltı gol olsa Beşiktaş öne geçmenin avantajıyla maç sonunda skoru lehine çevirebilirdi.
Sadece bu mu? Maçın ikinci yarısında Gökhan Töre’nin attığı şutu Giray ceza sahası içinde vücudunu büyüterek elle kesti. Bu çarpma değil, net bir elle oynamaydı. Penaltının yanında Giray’a sarı kart da gerekirdi.

MUSTAFA’YI ÇEKMEYE NASIL KART ÇIKMAZ?

Ceza sahası içerisinde bir de Motta’nın tam topa vuracakken Eren tarafından itilmesi vardı. Bu da açık bir penaltıydı.
Hakem olarak Hüseyin çok kötü bir günündeydi. Ama öyle bir pozisyon var ki, penaltıları atlayabilir, göremeyebilir, yakalamayabilirsiniz, ama bunu atlayamazsınız. Mustafa Pektemek’in hücuma çıkarken formasından çekilerek durdurulmasına sarı kart çıkartmamanın izahı yoktur. Bu pozisyona kart çıkartmıyorsan 94. dakikada Murat Duruer’e verdiğin sarı kart neyin nesi?

3ü de penaltıydı

3ü de penaltıydı

Haberin Devamı

3ü de penaltıydı

Yazarın Tüm Yazıları