Muhteşem üçlü

Havalar soğurken size tüm sezon giyebileceğiniz harika bir kombinim var. Bu tarz sizi cool gösterecek!

Haberin Devamı

Muhteşem üçlü
Önümüz kış! Kasım ayından itibaren montlar, yelekler ve kabanlar ortaya çıkmaya başlayacak. Eğer casual bir stiliniz veya rahat bir iş ortamınız varsa bu kırmızı puf mont, ‘denim on denim’ kombini ve siyah sırt çantası, her daim giyebileceğiniz üçlü. Puf montlar, kabanlara güzel ve sıcak bir alternatif. İstendiğinde sıkışıp sırt çantanıza sığabilir ve sizi elde taşımaya da zorlamaz. Ne kadar renkli, o kadar iyi. Beyaz tişört ise zaten demirbaş. Kışın da dolabınızdan farklı kesim ve yakalardaki kaliteli kotondan beyaz tişörtlerinizi eksik etmeyin.

Smokin ciddi bir iştir

İşte bir kırmızı halıda diğerlerinin arasından zekice, kibarca sıyrılan adam: Nikolaj Coster-Waldau. ‘Game of Thrones’da canlandırdığı Jaime Lannister rolüyle Emmy’de erkek oyuncu ödülüne aday olan muhteşem oyuncu hardal kadife smokin takımıyla hem farklı olmanın hem de vücut tipi ve ten rengine uygun takım seçmenin dersini vermiş. Ben çok beğendim ama siz bir bilene danışmadan kadife smokinleri kullanmayı denemeyin. Smokin ciddi bir iştir.
Muhteşem üçlü
SORUN, ANLATALIM
Her hafta stil ile ilgili sorularınızı yanıtlıyorum. Mail atmanız yeterli!

Haberin Devamı

Soru:
Ara sezonda ne giyeceğimi bilemiyorum. Havalar ne sıcak ne soğuk; mont çok kalın ama gömlek de ince kalıyor. Ne almalıyım?

Cevap:
Takım elbise ve ceket giyen işinsanları için en doğru seçim pardösü ve trençkot olacaktır. Bej veya lacivert renk trençkot iyi bir seçim olur. Bu pardösüler isterseniz tek beyaz gömlek ve jean ile de kombinlenir. Daha casual tarzı olan erkekler için kolsuz renkli puf yelekler ya da bele de bağlanabilecek oduncu ekose gömlekler ideal. Çünkü hiçbir erkek elinde hırka, mont, sweatshirt ya da şemsiye taşımak istemiyor. Bele bağlama modası hazır geri gelmişken bu alternatifleri kullanabilirsiniz. Ama bele mont, sweatshirt ve hırka bağlamayın! Sadece ekose gömlekler olur.

Haberin Devamı

Muhteşem üçlü
YAPIN - YAPMAYIN

Puf mont, puf yelekler bu sezon daha renkli! Özellikle yeleklerden edinin. Zımbalı deri ceket ve kamuflaj montlar out.

Klasiklerden bej trençkotları içi yünlü ve kalın elyaflı yapmışlar. Ama kışa entegre edilmiş, uzamış ve kumaşı kalınlaşmış olanlar şık durmuyor. Onun yerine kruvaze subay paltoları güzel seçenek olabilir.

Yazarın Tüm Yazıları