Bu önerim kadınlara

Yılbaşı hediyesi olarak eşinize, erkek arkadaşınıza veya oğlunuza bu kazaklardan alabilirsiniz.

Haberin Devamı

Bu önerim kadınlara
Haftanın kombini: Koton

Can Bonomo’nun yüzü olduğu yeni Koton erkek koleksiyonunda en sevdiğim parça bu kazak oldu. Bu öneri kadınlar için: Yılbaşı hediyesi olarak eşinize, erkek arkadaşınıza veya oğlunuza bu kazaklardan alabilirsiniz. Boğaz ve etek kısmının uzun olması sebebiyle çok moda. Jean pantolonlarla, özellikle yırtık olanlarla ya da çizgili, ekose gri kırçıllı yün pantolonlarla birlikte kullanabilirsiniz. Siyah bilekli bot ise bu konseptin olmazsa olmazı.

SORUN, ANLATAYIM (Her hafta stil ile ilgili sorularınızı yanıtlıyorum. Mail atmanız yeterli!)

Soru: Yılbaşı gecesi için çok şık ve iddialı bir seçim yapmak istiyorum ama katılacağım davet smokin ya da takım elbise giyilecek, ağır bir organizasyon değil. Nasıl bir şeyler alabilirim?

Haberin Devamı

Cevap: Eğer gideceğiniz yer bir otel partisi veya davet değil de gece kulübü, restoran ya da barsa ortamda farklılık yaratmak için size tavsiyem, siyah kadife bir ceket almanız. İster siyah, ağartılmamış jean’le, ister koton pantolonla kullanabilirsiniz. Ceketin içine incecik siyah balıkçı yaka triko tercih ederseniz farklı ve şık bir görünüm yakalarsınız. Ayakkabınıza özen göstermeyi unutmayın.

Davete kaban giyilir mi? (5 üzerinden 4 yıldız)

Bu önerim kadınlara

Bu hafta içi Londra’da yapılan ‘The Evening Standard’ tiyatro ödülleri gecesinde Ralph Fiennes hoş bir ‘kırmızı halı kabanı’ örneği gösterdi. Siyah klasik bir smokin giyen Fiennes, kaşe gri kırçıllı kruvaze kabanının yakalarını kaldırarak daha havalı ve iddialı görünmesini sağlamış. Bu tarz geceler için kruvaze kesim ve büyük gösterişli yakalar doğru seçim. Şık davetlerde bu kabanla birlikte siyah deri eldiven giymeyi de ihmal etmeyin.

YAPIN / YAPMAYIN

+ Beli lastikli kısa kazaklar out; uzun etekli, yırtmaçlı olanlar in. Fitilli trikolar, yün örgüler in.

Haberin Devamı

- Düşük omuzlu, volümlü örgü kazaklar in; dar triko olanlar out. Baklava desenli ve çizgili kazaklar out.

BENİM ÖNERİM

Bu önerim kadınlara

Siyah-beyaz birlikteliği, bu sefer bir gömlekte kullanılmış. Bu iki renkli gömleğin altına hafta sonu beyaz yırtık jean, hafta arası siyah ‘slim fit’ koton pantolon giyin. Yenilik ve farklılık için yakasını kapalı kullanın. COS marka koton gömlek 250 TL

Yazarın Tüm Yazıları