İnsanlar, onlar için ne yaptığınızı anlamazlar; ta ki, siz yapmayı bırakana kadar

Günaydın haftayı yine ortaladık mı, ortaladık. Zaman hızlıca akıp giderken sessizce 2018 yılına doğru adım adım yürüyoruz.

Haberin Devamı

Gökyüzü her zamankinden farksız bir durumda dönerken, Biraz zorlayıcı biraz kararsız biraz isyankâr ama üzerine düşeni yapmaktan asla vazgeçmeyen tavrıyla hareket ediyor.

 

Çarşamba günü boyunca Ay Yengeç burcunda ilerliyor. Güne başlangıcımız dinamik, aktif ve yapıcı bir şekilde olacaktır.

Gerileyen Merkür bugün Satürn ile aynı hizaya geldi.27 Kasımda ilk hizalanmalarını yapmışlardı. Geçmişteki bir olayınızın yeni bir bakış açısı ile tekrardan gözden geçirme nedenini belki de kararını bulabilirsiniz. Bu kavuşum sorunlarınıza gerçek, bir cevap veya bir çözüm getirme etkisi taşır. Elle tutulur sonuçlar için yeni yollar buldurur. Bazı haksızlıklara karşı kendi haklılığınızı ispat etme duygusunu arttırır. Kendinizi savunmasız ve duygusal anlamda eksik hissedebilirsiniz. Bunun bir transit geçişi olduğunu unutmayın.

Haberin Devamı

Bugün aynı zamanda Merkür ve Satürn’ün mars gezegenine yaptığı olumlu açı sizi kararsız kaldığınız bir duruma karşı çabucak bir sonuca götürebilir. Fikirleri harekete geçirmeyi oldukça kolay buluruz. Yüzleşme veya kışkırtıcı tavırların yerine üretken tavrımızı, önceliklerinize daha iyi odaklanmayı ya da güvenilir yöntemleri değerlendirebilme becerimizi kullanmamızı ister. Uzun zamandır verdiğiniz emeklerin sonuçlarını tek tek elde etmek ve ulaşmak için harika bir zaman içindeyiz. Sadece bu transit etkisi altında gelişen olaylara geleneksel yöntemler ve büyük bir titizlikle yaklaşırsanız başarılı sonuçlar alırsınız. Bugünlerde bencilce sizi hayatından çıkartan insanlara üzülmeyin. Yapılan haksızlıklar başka bir surette muhakkak cezasını bulur. Siz siz olun hayatınızdaki insanları çıkartma kararı alırken en kötü zamanınızda neler paylaştığınızı unutmayın. Kimsenin dolduruşuna gelmeyin. Unutmayın ki, İncittiğiniz yerden incinirsiniz.

Gelelim günün tavsiyesine;

Olumsuz görülen bir şeye bakarak tepki vereceğimize, bunun bir düzen olduğunu bilmek yaratıcıya saygı ve hayatı anlamak demektir.

Evreni yaratan gücün, yani Allah’ın isteği dışında bir kelebek kozadan çıkamaz ve yaprak kımıldamaz. Onun isteği, varoluşun kendisini oluşturan kurallar bütünüdür. Her şey yazılmıştır ve o yazılanlara göre her şey işlemekte, olmaktadır. Kelebek kozadan bu yazılımın kurallarına göre çıkmaktadır, yaprak daldan bu ilahi kurallar çerçevesinde düşmektedir. Yaşam denen olgu, yüz milyarlarca galaksinin içinde yer aldığı muhteşem bilgisayarın faaliyetidir. Size olumsuz gelen, kötü diye etiketleyip tepki verdiğiniz oluşlar yargıya dönüştüğünde hayatın ve onun ardındaki düzenin farkına varmamış ve onu inkar etmiş olursunuz. 

Haberin Devamı

Hareketleriniz, davranışlarınız kontrolden çıktığında acı, ıstırap gibi olumsuz duyguları yaratan her şeyin sizin ruhsal gelişiminiz ve olgunlaşmanız için bir araç ve fırsat olduğunu düşündüğünüzde olumsuz görünen her şey ortadan kalkar. Korku, şüphe, kaygı, her şey yerini sevince bırakır. 

Varlığın ve evrenin yaratılışındaki esas kaynağı tanımadıkça sıkıntı çekmeye devam edersiniz.

Mutlu günler dilerim


İnsanlar, onlar için ne yaptığınızı anlamazlar; ta ki, siz yapmayı bırakana kadar
Astromatik 

İnsanlar, onlar için ne yaptığınızı anlamazlar; ta ki, siz yapmayı bırakana kadar

Astromatikk

takip edebilirsiniz.

 

 

 

 

Yazarın Tüm Yazıları