Her yere giderim yeter ki yol doğru olsun

Günaydın arkamızda bir dolunay bırakmış olsak da yankılarının süreceği koskoca bir iki hafta bizi beklemektedir. Bu hemen sizi kaygılandırmasın. Değişim her türlü değişimdir. Değişmemiz gerekirse değişeceğiz.

Haberin Devamı

Amacına hizmet etmiş olan tüm eski alışkanlıklarınızı arkanızda bırakabilirsiniz.

Yaşamınızda artık size hizmeti bitmiş alışkanlıklarınızdan kopmanız gerekmektedir. Eğer bundan kopmazsanız gereksiz baş ağrıları ve sinir sisteminizi zedeleyici travmalar bırakacaktır.

Bu dolunay da ne olacak ne olacak diye soran herkese bunları söylediğimizde suratları bir ekşiyor. Ne yani iyi bir şey olmayacak mı?

Soruyorum sen iyi bir şey yapıyor musun?Evet yapıyorum.Mesela ne yapıyorsun?Kendine bu soruyu sor. Ama tarafsız ama katkısız bunu sor kendine.Ekleme, süsleme.İnsanlar çoğunlukla bir şeylerin farkında değiller. Farkında olmak gibi bir çabaları da yok.Neyin farkında olması gerektiğini bilecek gücü bile yok.

Bir şeyler de bir yere kadar anlatılabiliyor. Dolunay’a kafayı takıp, ah beni dolunaylar tutulmalar mahvetti gibi düşüncelerle kendi ihtiraslarınızı benim masum yıldızlara yüklemeyin lütfen.Zor günler geçer efendim.Nasıl mı geçer?

Haberin Devamı

Acının etrafını dolaşamazsınız, içinden geçmeniz lazım.

Yenileceğinizi bilseniz de inandığınız şey adına savaşacaksınız. Şimdi kafanızda deli sorular yine beliriyor.Bu ilişki için savaşı mı? Bu aşk için savaşım mı?Soruyorum. Değer mi?

 EVRENSEL GÜÇ OLAN SEVGİ HAKKINDA ALBERT EINSTEIN’DAN KIZINA MEKTUP

 1980’lerin sonunda ünlü dehanın kızı olan Lieserl, Einstein’ın yazdığı 1400 mektubu Yahudi Üniversitesine bağışladı; tek bir şartı vardı:

Babasının ölümünün üzerinden 20 yıl geçene kadar içerikleri yayınlanmayacaktı. Bu okuyacağınız mektup Lieserl,Einstein için olanlardan bir tanesi…

İzafiyet kuramını açıkladığım zaman çok az kişi beni anladı, şimdi insanlığa ulaşması için yazacaklarım da bu dünyada yanlış anlaşılma ve önyargıyla çarpışmaya mahkûm.

Mektupları gerektiği sürece korumanı istiyorum, ta ki toplum şimdi açıklayacaklarımı kabul edecek düzeye gelene kadar.

Bilimin açıklayamadığı son derece kuvvetli bir güç var. Bu güç herkesi kapsıyor ve yönetiyor, evrenin çalışmasını sağlayan her olgunun arkasında bile o var ve henüz bizim tarafımızdan tanımlanamadı.

Haberin Devamı

Bu evrensel güç SEVGİDİR.

Bilim insanları, evren için birleşik bir kuram ararken, görülemeyen en kuvvetli evrensel gücü unuttular.

Sevgi Işıktır, onu alıp verenleri aydınlatan.

Mutlu günler dilerim…

 

GÖKYÜZÜNDE NELER OLUYOR?

ERTELEMEYİN.

Ay Başak burcunda ilerliyor. Merkür-Satürn gezegenleri aralarında harika bir açı kuruyor. İş ve projelerinizle ilgili motive edici olayların gündeme gelmesiyle daha çok çalışacağınız, projelerinizi geliştirebileceğiniz bir gün geneli. Şüphede kalmadan hayallerinize ikinci bir adımı daha atmayı deneyebilirsiniz.

 

Yazarın Tüm Yazıları