Gezegen dizilimleri deprem için ne öngörüyor?

Günaydın hepinize yepyeni bir günden merhaba.

Haberin Devamı

Malum dün gece hepimiz depremden dolayı oldukça bir panik olduk.

 Panik olmamıza neden olan en büyük etkenlerden biri kendini yeni nesil deprem uzmanı olarak adlandıran Frank Hoogerbeets'in yaptığı mega deprem tahmini tüm dikkatleri üzerine çekti. Türkiye  için yorumlarda bulunan tahminci, Türkiye'nin aktif deprem kuşağı içerisinde bulunduğunu ve 21 Şubat'ta 8 büyüklüğünde deprem meydana geleceğini de söyledi.

 Üç yıldır yoğun gözlemler yaptığını söyleyen Hoogerbets tahminini Güneş Sistemi Geometri Endeksi'ne dayandırıyor. Hoogerbets, gezegen hizalanması durumunda şiddetli depremlerin görüldüğünü öngörüyor.

Benim düşünceme göre Hoogerbets'in iddiaları son derece ilgi çekici görünüyor ve bende aynı fikirde olduğumu söyleyebilirim. Bu tespitler gayet doğru olabilir. Üzerinde uzunca bir zaman çalışmak ve değerlendirmek lazım. Bende bunun üzerinde artık çalışıyorum. Ama demek istediği şeyin dün gerçekleşmiş olup geçtiğini düşünüyorum. Çünkü astrolojik olarak bir ölçek söylemek doğru değil. Bunu hoogerbets’in kendi öngörüsü ya da senaryosu olarak düşünebilirsiniz.

Haberin Devamı

Dün telefonlarım susmadı.

Hiç astroloji ile ilgilenmeyen, bu takım şeylere itibar etmeyen ne kadar insan, akraba, çevrem varsa yukarıdaki gezegen dizilimlerini dün bana sordu. 1 Saat gezegenlerin dizilimleri ve yörüngelerini anlattım.

“Yahu sen ne önemli bir iş yapıyormuşsun” diyeni oldu.

“Ya sen hangi gazete de yazıyordun” diyeni de oldu.

“Dur bende seni takibe alayım” diyeni de oldu.

Düşünsenize yıllardır bunları anlatmak için ne şekilde gayret gösteriyorum, her gün yazıyorum, çiziyorum ama gel gör ki durum bu.

Ben bu gezegen dizilimlerine göre 2018 yılında bir “bedelli askerlik” öngörüsünde bulunmuştum. Bahsettiğimiz zamanlarda bu öngörü gerçekleşti.

Daha önceler de Twitter da Kahramanmaraş depremi ile ilgili öngörüde bulunmuştum. Aynı zamanlarda bu öngörümüz de gerçekleşmişti. Ama Yurtdışından aynı işi yapan bir uzman bunu bahsettiğinde hepimiz ayaklandık. Siz yine de kendinizi Türk astrologlara emanet edin dostlar :)

Haberin Devamı

Öncellikle ben olaya daha iyi tarafından bakmak istiyorum. Bu vesileyle gökyüzünde gezegenlerin olduğunu ve bilimsel araştırmalardan ötürü bir şeylerin öngörülebildiğini Allah bize bir kere daha hatırlattı. Okumamız gerektiğini, bilgiden öte sakinleştirici bir şey olmadığını hatırladık. Yine unutacak olsak da bu bile güzel.

Benim tespitlerime göre dün gerçekleşen deprem aslında 12 Şubat 2017 yılında gerçekleşen merkezüssü Çanakkale olan depremin gökyüzü anı haritasına göre tetikledi. Bu yaşadığımız Dolunay’ın etkisiydi. Şimdi buna benzer ve yine tetiklenecek tarih temmuz aylarına denk geliyor. Bunun zaman dilimleri üzerinde paylaşımları sizlerle yapacağım. Bunu korku haline getirmeyin. Sizler bunları korku haline getirmezseniz bizlerde öngörürken daha rahat ifade edebiliriz. Yoksa amacımız sizleri kaygılandırmak değil. Bir şeyleri birlikte bulabiliriz. Bu bir deney ve tespit işidir.

Haberin Devamı

Cüneyt Özdemir bir kova erkeği!

Dün sosyal medya da Cüneyt Özdemir’in geçmişteki bir anısını video olarak paylaştığını gördüm ve çok etkilendim. Bende onu benim takipçilerimle paylaştım.

Bu inanılmaz hoş bir videoydu. En çokta video içerisinde en samimi cümlesi, ona sevdiğini söyleyen Ahu’ya veremediği o günkü cevap için kendine “bir öküz” gibi tabirini kullanmasıydı. Gelen yorum ve mesajlardan gördüğüm kadarıyla bayanların en sevdiği kısım buydu.

Hikâyenin sonunda anladığım bir şey var ki erkeklerin aklının hep çok sonradan başlarına gelmesi. Kadınlar çok daha fazla öngörülü varlıklar. Ama bunu erkeklere anlatamıyorlar. Erkekler daha düz düşüncelere sahipler.

Haberin Devamı

Kimle ne kadar mutlu olabileceklerini ya da ne olmasını gerektiğini kestiremiyorlar. Biz kadınlar bu alanda şanslıyız. Ama bunu karşı taraf anlamadıktan sonra kaç yazar şansımız diyebiliriz. Sen sabaha kadar öngörülü ol. Söyle. Bu rüya da çığlık atmaya çalışmak gibi bir şeydir.

Erkekler finalde anlar, kadınlar ise finalde mutlu olmak ister. Bu konu üzerine denebilecek ve yazılabilecek çok fazla şey olsa da bugünlük bu kadar yeter diyelim.

Burnunuzun direğinin sızladığı yerlerde ne gibi bir çözüm bulursunuz kendinize bilmiyorum ama günün birinde pişman olmamak için fırsatınız varken elinizden geleni yapın…

 Mutlu günler dilerim…

 GÖKYÜZÜNDE NELER OLUYOR?

Haberin Devamı

 Daha soğukkanlı davranmalısınız.

 Ay Başak burcunda ilerliyor ve akşam saatlerinde Ay Terazi burcuna geçiş yapıyor. Yüzeysel olmaktan uzak durun. Bugün serinkanlılığınızın, ince hesapların, zihinsel ve bedensel direncin önem kazandığı bir gün. Olaylara karşı daha soğukkanlı bir yaklaşım sergilemelisiniz.

 

 

Yazarın Tüm Yazıları