Duygularımızı ve aklımızı birlikte yönetebiliriz

Ay bugün İkizler burcunda hareket ediyor ve Mars gezegeni ile harika bir iletişim kuruyor. Bu sayede duygularımızı ve aklımızı birlikte yönetebiliriz.Aynı zamanda Venüs gezegeninin Başak burcuna geçiş yapmasıyla da birtakım geçmiş kırgınlıkları sonlandırma enerjisine sahip olabileceğimizi söyleyebiliriz. Ekonomik koşullarımızı olumlu yöne dönüştüreceğimiz girişimler başlatma adına başarılı bir gün geneli... Çalışma hayatımızda maddi beklentilerimiz, yöneticiler tarafından haklı olarak algılanabilir. Kariyerimizde bağlayıcı ve güçlü etkiler devrede olacak.

Haberin Devamı

Koç
İstediğiniz şeyleri karşınızdakine iletmek için doğru zaman dilimlerini tercih etmeniz sizin faydanıza olacaktır. Kariyerinizle ilgili fırsatları kaçırmamak için gözünüzü açık tutmanız gerekiyor.

Boğa
Bugün gireceğiniz ortamlarda tanışacağınız kişilerle fikir alışverişleri yapabilir, geçmişte olan küslükleri giderebilirsiniz. Önyargılarınızın değişeceği ve aşk hayatınızın hareketleneceği bir gün.

İkizler
Eğitim hayatınız ve kariyerinizle ilgili kendinizi geliştirmek istediğiniz konularda gereken finansal destekleri bulabileceksiniz. Uzun süredir görüşmeyi kestiğiniz bir dostunuzla ilgili bugün sevindirici bir haber alabilirsiniz.

Yengeç
Daha fazla maddi ve finansal konular, yatırımlarla ilgili konularla güne başlayabilirsiniz. Ani çıkan ödemelere karşı hazırlıklı ve öngörülü davranın. Akşam saatlerine doğru partnerinizle maddi beklentilerinizi konuşabilirsiniz.

Haberin Devamı

Aslan
Ev ve gayrimenkul konuları ile ilgili birtakım gelişmeler yaşayabilirsiniz. Tadilat veya taşınma gibi işler gündeminizi meşgul edebilir. Ancak doğru bir yatırım yapmak adına birkaç kişiyle birlikte görüşüp sonrasında karara varmalısınız.

Başak
Yakın çevre ilişkileriniz ve bu ilişkilerdeki yerinizi sorgulayacağınız düşüncelerle bugün meşgul olabilirsiniz. Bazı duygusal gelgitleriniz ilişkilerinizde olmadık sorunları beraberinde getirebilir.

Terazi
İş ilişkilerinizde daha uzlaşmacı ve çözüm odaklı fikirlerinizle göz doldurabilirsiniz. Bugün iletişim gücünüzün güçlü ve kararlı yönüyle kariyer yaşamınızda ummadığınız bir mevkiye gelebilirsiniz. Sorumluluklarınızda artış olabilir.

Akrep
Maddi konularınızla ilgili önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Uzun süredir beklemekte olduğunuz bir mülke kavuşabilir veya satışını gerçekleştirebilirsiniz. Çalışma hayatınızda ise onay görmek isteyeceksiniz.

Yay
Bugün güne umulmadık bir haberle başlayabilir ve seyahat etmenizi gerektiren ani olaylar yaşayabilirsiniz. Yaşadığınız yeri değiştirmek ve başka bir yerde hayat kurma arzusu düşüncelerinizi fazlasıyla meşgul edebilir.

Oğlak
Çalışma hayatınızda ani gelişen projelerle ilgili sürekli bir yoğunluk söz konusu olabilir. Ancak emeklerinizin karşılığını almanız için kendinize biraz daha zaman tanımalısınız.

Haberin Devamı

Kova
Aşk hayatınızla ilgili gelişmeler hayatınızda yeni bir dönemin açıldığının müjdesini verebilir. Resmi ve devletle olan konularla ilgili sürpriz gelişmeler yaşanabilir.

Balık
Bugün duygusal hayatınız ve ilişkilerinizle ilgili durumlar biraz sizi yorabilir. Günlük işlerinizin planladığınız gibi olmaması durumları sizlerde birtakım gerginliklere neden olabilir.

Yazarın Tüm Yazıları