Bazı kapıları, gururunuzdan dolayı değil artık hayatınıza uygun olmadıkları için kapayın.

Ay bugün ikizler burcunda hareket ediyor ve Mars gezegeni ile harika bir kontak kuruyor. Bu vesile ile duygularımızı ve aklımızı birlikte yönetebileceğimiz yapıcı ve çözümsel durumlar iş başında olacaktır.

Haberin Devamı

Aynı zamanda Venüs gezegenin başak burcuna geçiş yapmasıyla da birtakım geçmiş kırgınlıkları sonlandırma enerjisine sahip olabileceğinizi söyleyebiliriz. Ekonomik koşullarımızı olumlu yöne dönüştüreceğiniz girişimler başlatma adına başarılı bir gün geneli.

Çalışma hayatınızda maddi beklentileriniz  yöneticileriniz tarafından bugün haklı olarak algılanabilir. Ya da uzun zamandır süregelen hukuksal ve Finansal bazı sorunlarda haklılığınız ispatlanıyor olabilir. Kariyerinizde ise bağlayıcı ve güçlü etkiler devrede olacak. Buradaki  sorunlarınızı  karşılıklı konuşarak çözümleyebileceksiniz. Sosyal çevrenizle ise zıtlaşmalara karşı dikkatli olun. Her zaman ve her yerde serinkanlı davranmanız  size büyük fayda sağlayacaktır bunu unutmayın.

 

Haberin Devamı

Gelelim günün tavsiyesine;

 

Zenginlik çok şeye sahip olmak değildir, az şeyle yetinmektir. Kazandığınız maddi şeylerden dolayı sevgi dolu ilişkileri ve sağlığınızı kaybettiyseniz, bu, yaptığınız her şeyi egonun gücünden sandığınız içindir. Zenginliğin kaynağı ve her şeyi yaratan Allah’tır. Bunun aksini düşünür ve söylerseniz bu sizin kontrolünüzün egonun elinde olmasından kaynaklanır. Gerçek zenginlik ve mutluluğu isterseniz bunun yaratanın her şeyin kaynağı olarak belirlediği gerçek, ışık ve aydınlanma ile mümkün olduğunu anlarsınız. Her şeyi ben yaptım diyorsanız bu hakikatin ve ışığın gerçek gücünün farkında olmadığınız anlamına gelir. Siz egonun esiri olmuşsunuz ve farkında bile değilsiniz. Doğumunuzdan bir saat öncesini düşünün.

 

Neye sahiptiniz, neyiniz vardı ki, bunları ben yaptım diyebiliyorsunuz? Egonuzun kontrolünde para kazanabilir ve kariyer yapabilirsiniz. Fakat bu esaretin karşılığında ne kadar bedel ödediğinizin ve ödeyeceğinizin farkında değilsiniz. Egonun size kazandırdığı her maddi değer ve kazanç, sizin gerçek insan kimliğinizin olduğu aydınlanma, ışık ve gerçek tarafında bir değerle yer değiştirir. (Alıntı)

 

 

Haberin Devamı

Dememiz o ki; Bu durumda karanlık kazanır.

Daima karanlıkta kalma pahasına yaparsınız ve farkında olamazsınız.

Gerçek bolluk ve zenginlik size karşılıksız olarak verilendir. Farkında olarak aydınlanmanızı sağlarsanız, gerçeği görerek hakikate ulaşarak kazanacaklarınızı ölüm dahi sizden alamaz.

Zaten ölüm geldiğinde sizden bir şeyleri götürüyorsa o gerçekten sizin değildir. Ölümün bile sizden alamayacakları gerçekte sizindir, bu da ruhsal olgunluğu sağlayan hakikate ulaşmaktır. Bu size yaratıcının sunduğu bir hediyedir. O zaman doğru yere yani ruhunuza yatırımınızı yapın. Sabır ve hoşgörünün tadını bir kez alırsanız bir daha vazgeçemezsiniz.

 

Mutlu günler dilerim

Yazarın Tüm Yazıları