Ahmet’le Sıla Masalı

Leyla ile Mecnun, Kerem ile Aslı, Romeo ve Juliet muamelesi yapılıyordu. Ahmet Kural’ın Sıla’ya baktığı fotoğraf, bir erkeğin bir kadına en güzel bakışı olarak değerlendiriliyordu. Hayal gibi, masal gibi bir ilişkiydi.

Haberin Devamı

 

Genç erkek zengindi, yakışıklıydı, akıllıydı, komikti, romantikti. Hayallerinin peşinden koşarken parayı bulmuştu, hayallerinden bir hayat kurmuştu. Bir prensesle karşılaşmış, onun için zaman orada durmuştu.

Genç kadın güzeldi, yaratıcıydı, zekiydi, muhteşem bir sesi vardı. Kendi şarkılarını yazar, şarkılarıyla insanların hayallerine girerdi. Kendi hayalini Ahmet’te yaşıyordu, aşkı gözlerinden taşıyordu.

Memleket Ahmet’le Sıla’nın aşkına kilitlenmişti. Herkesle birlikte olabilecek iki kişi, birbirlerini seçmişlerdi. Bulutların arasındaki beyaz kapıdan geçip, masal gibi bir aşka geçmişlerdi.
 

Muhteşem giden bir ilişkileri vardı, ışıltılı çift her yerde el ele, yanak yanağa dolaşıyordu. Prens ve prensesin mutlulukları ekranlardan taşıyor, evlerimize ulaşıyordu.

Haberin Devamı

Bir ara ayrıldılar, herkes nefesini tuttu. Tekrar barıştılar da Allah’tan, millet boğazındakini yuttu.
 

Sonra ne oldu bir akşam?

Sıla’ya göre; kırk beş dakika yerde sürüklenme, küfür ve hakaret, kül tablası fırlatma, tehdit, şantaj, alıkoyma.

Ahmet’e göre; ağır tahrik içeren konu üzerinden başlayan, yüksek sesli kinci tartışma esnasında yaşanan itişme.

Böyle aşk masalı olur mu?

Romeo Juliet’i döver mi? Leyla Mecnun’u itişli kakışlı tahrik eder mi? Kerem ile Aslı mahkemeye düşer mi?

Güzelim aşk masalını; cadıların küçük kızları kaçırdığı, kılık değiştiren kurtların babaanneleri yediği eski dünya masallarına benzettiniz.

Uzaktan, keyifli keyifli izlediğimiz, umut beslediğimiz, gülümseyerek takip ettiğimiz aşk dolu masalı mahvettiniz

Bu masal maalesef böyle bitti.

Gökten üç elma düşmüş; biri bahanesi ne olursa olsun şiddeti tercih eden Ahmet’in kafasını yarmış, biri büyük bir cesaretle şiddet gördüğünü savcılıkla paylaşan Sıla’ya, sonuncusu da Ahmet Kural’la reklam işbirliğine devam etmeyeceğini alelacele açıklayan Yapı Kredi Bankasına gitmiş.

Bize elma kalmamış.

Onlar erememiş muradına, biz de çıkamıyoruz bu durumda tabi kerevetlerine.

Not: Bana Twitter, Facebook ve Instagram’dan ulaşabilirsiniz: @anlatanadam

Yazarın Tüm Yazıları