Dünyanın ne kadarını gezdiğinizi listeleyin

Kişisel dijital seyahat rehberinizi oluşturmaya, ne dersiniz? Ücretsiz indirilen LifePinner, cebinizde eğlenceli bir seyahat arkadaşı olmaya aday.

Haberin Devamı

Dünyanın yüzde kaçını gördüğünüzü biliyor musunuz? Kaç farklı şehre gittiğinizi? Ya da kaç başkentte bulunduğunuzu? Peki ya, evden en fazla kaç kilometre uzaklaştığınızı? Bu soruların cevaplarını merak ediyorsanız tam size göre bir uygulama önerimiz var. ‘LifePinner’ adındaki akıllı telefon uygulaması, seyahat etmeyi sevenler için işi daha kolay ve eğlenceli hale getirmeyi amaçlıyor.

 

Yerli girişimci Yeşer Sarıyıldız’ın kurucu ortaklarından olduğu LifePinner, gezip gördüğünüz şehirleri harita üzerinde işaretlemenizi sağlıyor. Gittiğiniz yerlerden notlar ve fotoğraflar ekleyerek kişisel seyahat rehberinizi oluşturmanızı sağlayan uygulamayla gezdiğiniz şehirleri puanlayabiliyor ve diğer kullanıcıların tavsiyelerini de keşfedebiliyorsunuz. İnfo grafik de uygulamanın dikkat çeken diğer bir özelliği olarak sayılabilir. LifePinner, aynı zamanda kullanıcıların listesine eklediği içeriklere göre çeşitli fırsatlar da sunuyor. Bu sayede kullanıcılar gerçekleştirdikleri seyahatleri zenginleştirerek fırsatlardan da yararlanabiliyor.

 

Haberin Devamı

DAHA ÇOK SEYAHAT EDİN

 

Yeşer Sarıyıldız’ın paylaştığı bilgilere göre LifePinner kasım ayı başında App Store’a girdi ve şimdiye dek 5 bin kez indirilme rakamını aşmış durumda. En fazla indirme sayısı da Çin ve Yunanistan’dan sağlandı.

 

Özellikle sık seyahat edenlerin dikkatini çekebileceğini düşündüğümüz uygulamanın, daha çok seyahat etmeye teşvik ettiğini de söyleyebiliriz. LifePinner şu anda sadece App Store’da yer alıyor. Paylaşılan bilgilere göre 2017 başında Android kullanıcıları için de uygulama yayımlanacak. LifePinner’ı ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları