Yastayız

Yastayız.. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 74. yıl dönümü. Dünyanın en büyük liderinin ölüm yıl dönümü. Saygı ve sevgi ile anıyoruz. 74. yıldır biz hem yetimiz, hemde yastayız.

Haberin Devamı

Yastayız. Beşiktaş'ın emeğini çalanlar için yastayız. Elinden bir şey gelmeyenler için yastayız.
Dün akşam oynanan maç için öncelikle iki takımı da kutlamak istiyorum. Son zamanların belki de en güzel maçlarından birisini seyrettik. Zevkli, mücadeleli ve bol gollü güzel bir maçı geride bıraktık. Kazananı olmayan bu maçın tek galibi maçın hakemi Fırat Aydınus ve yardımcılarıdır.

Ulu önderin dediği gibi "Ben sporcunun zeki çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim" Bunun içine hakemler de dahildir. Onlar sporun yöneticileridir. Kendilerini sporun dışında göremezler. Ahlak onlar için de geçerlidir. Beşiktaş'ın emeğini dün hakemler çalmıştır. Bu seneki hakem hataları nedense hep Beşiktaş aleyhine çalışıyor. Birilerinin bizlerle uğraştığı net ve açıktır. O birileri de kendilerini iyi biliyor.

Haberin Devamı

1 -Beşiktaş'ın yediği 2. golde net ofsayt var. Bunu göremiyorsan hakemlik yapmayacaksın.
2- Maç 3-2 Beşiktaş lehineyken, avantajı kullanmayıp, net bir şekilde atılmış golü iptal ettiler.
3- Beşiktaş'a verilen penaltıda Ferhat'a verilen sarı kartı anlamak mümkün değil. Bariz gol durumu vardı. Kartın rengi kırmızı olmalıydı. Sarı kartı gören Ferhat'ın Veli'ye salladığı tokatı da hakem es geçti. O Ferhat ki, Bursaspor'un attığı 2. golün asistini yaptı.

Bizler sevinmek için sevmedik, hep destek tam destek taraftarıyız. İyi günde olduğu gibi kötü günde de takımımızı destekleriz. Ne yapalım bizim de kötü huylarımız var. Haksızlığa dayanamıyoruz. İçimizde ne varsa o an dışarıya kusuyoruz. Sonra para cezası, saha kapama cezası alıyoruz. Bizde bazı hırsızlar, İnönü'de elini kolunu sallayarak çalıp gidiyorlar. Biz müdahale ettik mi, TFF hemen başımıza çöküyor. Bu durumu nasıl çözeceğimizi de inanın bilmiyorum.

Beşiktaş'ın Uğur problemi devam ediyor. Bazı gruplar bana Aybaba için vermediğim destekten dolayı kızıyorlar. İyi de nasıl destek vereyim. Adamın Uğur'suzluğu var. Bu Uğur'a verdiği şansı bizim malzemeci Süreyya Ağabey'e verseydi adam daha iyi oynardı. Yediğimiz ilk gole bir bakın lütfen.

Haberin Devamı

Veli Kavlak... Beşiktaş onunla bir kişi eksik kalıyor. Bir oyuncunun hiç iyi bir maçı olmaz mı? Geldiği günden beri daha birkez iyi oynadığı maçı hatırlamıyorum. Dün akşam yenseydik bile, Uğur ve Veli için yazacaklarım aynıydı. Hocanın artık eldeki mevcut kadro üzerinde değişiklik yapması şart.

Yastayız kardeşim yalan mı ?

Yazarın Tüm Yazıları