Yakalanmamak için süründü ama...

Güncelleme Tarihi:

Yakalanmamak için süründü ama...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2017 22:57

BURSA’da güvenlik kameralarınca görüntülenmemek için hırsızlık yapacağı iş yerlerine sürünerek giren 26 yaşındaki O.C.T., polis tarafından yakalandı. Şüpheli, kamera kayıtları incelenerek bulundu.

Haberin Devamı

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, merkez Osmangazi ilçesi İrfaniye Mahallesi’nde H.Y.’ye ait iş yerinden 22 kilo zeytinyağı, Uludağ Üniversitesi’nin devam eden yemekhane inşaatı ile bir başka iş yerinden zımpara ve hilti makinelerinin çalınması üzerine araştırma başlattı. Bu iş yerlerinin ve çevredeki dükkanların güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, iş yerlerinden birine sürünerek giren şüpheliyi fark etti. Kameralara yakalanmamak için bu yöntemi kullanan şüphelinin ’hırsızlık’ suçundan kaydı olan O.C.T. olduğu tespit edildi. Evinde gözaltına alınan O.C.T., sorguda, her üç hırsızlığı da kendisinin gerçekleştirdiğini ve malzemeleri sattığını itiraf etti.

Emniyette ifadesi alınan şüpheli, adliyeye sevk edilirken, çaldığı zeytinyağı ve makineler ise sattığı kişilerden alınarak sahiplerine teslim edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!