Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2017 16:33

Kanal D ekranlarının iddialı tarihi dizisi Vatanım Sensin dün akşam yayınlanan 35. bölümüyle yine nefes kesti. Sürpriz gelişmelerin arka arkaya yaşandığı Vatanım Sensin son bölüm finalinde Yunanlıların tuzak kurduğunu öğrenen Dağıstanlı, Hilal'i öldürmek için harekete geçti. Aynı sırada Cevdet'in Dağıstanlı'ya silah doğrultması kafalarda soru işareti bıraktı. Şimdi ise gözler yeni bölümde! Peki Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Vatanım Sensin dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Vatanım Sensin'de heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Leon, babası Vasili'nin Halit İkbal'in bulunmasına yönelik verdiği görevin aslında başarıyla sonlandığını Cevdet ile paylaştı. Dizinin son bölümünün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Vatanım Sensin dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Vatanım Sensin dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Vatanım Sensin 35. Bölümde Hilal kaçırılıyor; onu kurtarmak isteyen babası Cevdet ile Dağıstanlı yeniden karşı karşıya geliyor! Dağıstanlı’nın gözüne girmeye çalışan Kerim, Hilal’i kaçırır. Bu sayede ödüllendirileceğini düşünür. Bu haberi alan Yunan Teğmen Leon, bu hadiseyi Cevdet ile paylaşır. Cevdet’in büyük şaşkınlığı, onu harekete geçirir. İngiliz Charles Hamilton’a, Dağıstanlı’nın yanında adamı olduğunu söyleyen Yunan General Filippos, onu bitirmek için adım atmaya başlar. Hilal’in kaçırıldığını öğrenen Filippos, Dağıstanlı’ya gözdağı verebilmek adına İzmir meydanında Türkleri asmaya başlar. Leon, babası Vasili'nin Halit İkbal'in bulunmasına yönelik verdiği görevin aslında başarıyla sonlandığını Cevdet ile paylaşır.  Halit İkbal gerçeğini anlattığında ise Cevdet'in yüzünde büyük şaşkınlık belirir. Dağıstanlı'nın çiftliğinde kalmak zorunda olan Azize, "Yanık Efe" bildikleri Tevfik ile yeniden karşılaşır. Kendisine ve ailesine büyük kötülükler eden Tevfik'i gördüğünde direkt yüzüne silahı doğrultur. Tevfik, türlü laf oyunlarıyla yine Azize'yi kandırmaya çalışmaktadır.

Haberin Devamı

Bu film Aile Arasında kalmasın! - Sinefil

BAKMADAN GEÇME!