Vatan Şaşmaz'ı vuran Filiz Aker kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Vatan Şaşmazı vuran Filiz Aker kimdir
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2017 11:26

Vatanda Şaşmaz’ı vurduktan sonra intihar eden Filiz Aker’in özel yaşamı merak konusu olmaya devam ediyor. Uzun bir dönem mankenlik yapan Filiz Aker, bir dönem dizi projelerinde de yer almıştı. Peki Filiz Aker kimdir?

Haberin Devamı

1963 doğumlu Filiz Aker,  dokuz kardeşli bir ailede dünyaya geldi: Emrullah, Süleyman, Cemil, Sümer, Zekiye Eda, Filiz, Sabahattin, Sadullah ve Gülsen…Uzun bir süre mankenlik yapan Filiz Aker, aynı zamanda pek çok filmde rol aldı. 1990 yılına kadar Vahşi ve Güzel, Kurtlar Geceyi Severi, Sürgün, Alman Avrat 40 Bin Mark, İnsan Avcıları, Bir Sonbahar Hikayesi gibi filmlerde rol aldı. Daha sonra 1998 yılında mankenlik ve oyunculuğu bıraktı. Bu yıldan sonra İranlı bir iş adamıyla evlenip ABD’ye yerleşti ve ticaretle uğraşmaya başladı.

54 yaşında olan eski manken, 27 Ağustos 2017 günü İstanbul Beşiktaş’ta yaklaşık bir aydır kaldığı otel odasında ünlü sunucu Vatan Şaşmaz ile birlikte ölü olarak bulundu. Olayın aydınlanmasından sonra Filiz Akel’in önce Vatan Şaşmaz’ı vurduğu sonra da kendine ateş ederek intihar ettiği öğrenildi.

 

BAKMADAN GEÇME!