Tutsak son bölümü ile yine heyecan doluydu! 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Güncelleme Tarihi:

Tutsak son bölümü ile yine heyecan doluydu 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2017 09:51

Tutsak son bölümü ile izleyicilere heyecan dolu dakikalar yaşattı. Elif ve Bahadır'ın suçlamalarla birlikte nezarete düştüğü son bölümün ardından 6. yeni bölüm fragmanında neler yaşanacağı merak konusu oldu. Tutsak son bölümünde Bahadır'ın Elif için hapiste yatmayı bile göze alması ortalığı karıştıracaktır. Peki, tüm bu olanların ardından Tutsak 6. yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak? İşte, son bölüme dair merak edilen bazı detaylar

Haberin Devamı

Tutsak dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Tutsak'ta heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Elif ayakları üzerinde durmaya ve başka bir yerde iş bulmaya karar verdi. Bu süreçte de en büyük destekçisi Bahadır oldu. Son bölümün bitmesiyle beraber yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. Peki, Tutsak dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Elif ayakları üzerinde durmaya ve başka bir yerde iş bulmaya karar verir. Bu süreçte de en büyük destekçisi Bahadır olacaktır. Elif iş ararken bankadan haber gelir. Sadullah’a ait bazı şeyler unutulmuştur. Elif bunu Kenan Bey’e ulaştırmak ister. Fakat durumlar Elif ve Bahadır için tahmin edilemez bir hal alır.

Haberin Devamı

İkili üzerlerinde Sadullah’ın parasıyla yakalanır ve Murat bu sefer Elif’in peşini bırakmayacaktır. Ta ki Bahadır Sadullah’ın katilinin kendisi olduğunu itiraf edene kadar.

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Bahadır Murat’la konuşurken ikili arasında kavga çıkar ve Bahadır zor bir gece geçirir. Bu sırada Nazlı, Sadullah’ın öldüğü gün ailesiyle neler konuştuğunu öğrenir. Derin kimsenin tahmin etmediği bir zaman Elif’in konaktaki hayatını değiştirecek bir şeye sebep olur.

Bahadır Elif’e olan aşkını itiraf eder. Yaşanan krizlerden sonra Elif, Kenan’a istediğini verecek ve kasayı açacaktır. Fakat işler tahmin ettikleri gibi yolunda gitmeyecek ve bu durumdan herkes etkilenecektir.

BAKMADAN GEÇME!