Twitter durduruldu hatası ile karşı karşıya! Twitter çöktü mü ve neden açılmıyor?

Güncelleme Tarihi:

Twitter durduruldu hatası ile karşı karşıya Twitter çöktü mü ve neden açılmıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2020 09:36

Dün resmi açıklamaların da geldiği Twitter sorunu için kullanıcıların araştırmaları devam ediyor. Twitter neden açılmıyor ve çöktü mü sorularına yanıt arayan binlerce kişi, internet üzerinden konuyla ilgili bilgi edinmek istedi. Twitter durduruldu hatası dışında Twitter neden açılmıyor soruları ile de cevap aranan konuyla ilgili Twitter açıklama yaptı. Android kullanıcılarının Twitter'da sorunla karşılaşabileceğini ifade eden yetkililer, uygulama güncelliği konusunda önemli bir uyarıda bulundu.

Haberin Devamı

Twitter neden açılmıyor ve çöktü mü sorusuna yetkililerden cevap geldi. Dün gece saatleri itibariyle Twitter erişim sorunu yaşayan bazı kullanıcılar, arama motorları aracılığıyla Twitter hakkında son dakika açıklaması olup olmadığını sorgulamaya başladı. 'Twitter açılmıyor' ve 'Twitter'a neden girilmiyor' gibi sorgularla konuya cevap arayan pek çok kişi, internet üzerinden araştırmalarını gerçekleştirdi. Peki, Twitter neden açılmıyor ve sorunun kaynağı tam olarak nedir? İşte, yetkililerden Twitter için son dakika açıklaması!

TWİTTER ÇÖKTÜ MÜ? YETKİLİLERDEN CEVAP GELDİ

Twitter neden açılmıyor ve Twitter'a neden girilmiyor soruları pek çok sosyal medya kullanıcısının gündemini oluşturuyor. Akışın yenilenmemesi dolayısıyla ortaya çıkan problem, pek çok kullanıcının 'Twitter'a ne oldu?' sorularını yöneltmesine neden oldu. 

Haberin Devamı

Twitter destek hesabından konuyla ilgili önemli bir açıklama geldi.

Android kullanıcılarına yönelik yayınlanan Twitter 8.28 sürümünde bazı kullanıcıları olumsuz etkileyen bir hata ortaya çıktı. Hata nedeniyle uygulama açıldığı anda kilitleniyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Twitter, bazı uyarılarda bulundu. Durumu doğrulayan şirket, Twitter Android kullanıcıları için yaptığı uyarıda, “Sorunun düzeltildiğini bildirene kadar uygulamayı güncellememeninizi öneriyoruz” dedi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!