Korelilerden 5G'li telefon: LG V50 ThinQ

Güncelleme Tarihi:

Korelilerden 5Gli telefon: LG V50 ThinQ
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2019 10:36

Uzun süredir hakkında internete bilgi sızan LG'nin yeni göz bebeği LG V50 ThinQ, 5G teknolojisini destekleyen ender telefonlardan biri. Yakında tanıtılması beklenen telefonun tasarımı ise gün yüzüne çıkmış durumda.

Haberin Devamı

LG düğmeye bastı; 5G teknolojisini destekleyen yeni amiral telefonu LG V50 ThinQ'yu dünyaya duyurmaya hazırlanıyor. Henüz ülkemizde test aşamasında olan ve bu yıl itibariyle pek çok yerde görmeye başlayacağımız 5G teknolojisi, hızımızı katbekat artırırken, bu teknolojiyi destekleyen cihazlar ise yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. LG V50 ThinQ da bu ürünlerden sadece biri. 

Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtılması beklenen yeni telefonda LG, her zamanki gibi parmak izi okuyucusunu arka kameraların alt bölümüne yerleştirmiş. 3 arka kamerayla gelen LG V50 ThinQ, çentikli bir ekran sunuyor. 

Snapdragon 855 işlemciden güç alan telefonda 4000 mAh batarya bulunuyor. Bu da telefonun batarya ömrünün uzun olacağı şeklinde yorumlanabilir. 4G'ye kıyasla yaklaşık olarak 20 kat daha hızlı olan 5G'yi kullanmasıyla diğer rakiplerinin arasından sıyrılmaya çalışacak olan LG V50 ThinQ, bir filmi indirme süresini 6 saniyeye kadar düşürecek. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!