Detaylı inceleme: MXGP PRO

Güncelleme Tarihi:

Detaylı inceleme: MXGP PRO
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2018 16:43

Oyunun MXGP serisinin geçtiğimiz yılki üyesi MXGP 3’ün ardından adlandırılmak yerine MXGP Pro olarak adlandırılması, serinin bu defa gerçeklikle dolu bir oyun olacağına işaret.

Haberin Devamı

Oyunda bol bol kirleneceksiniz. 19 farklı pist boyunca; bir şeylere çarparak, pistten dışarı çıkarak ve yüz üstü çakılarak MXGP Pro’nun bir simülasyon olduğunu anlayacağız. Oyunun yapımcıları da bunu tahmin etmiş olacaklar ki, oyun başında bir eğitim sizleri bekliyor olacak. Çıkış yapma, fren yapma, viraj alma, ıslak zeminde sürüş, havada kontrol ve scrub olmak üzere altı farklı kategoriden toplamda otuz bölüm bulunuyor.

Detaylı inceleme: MXGP PRO

Bölümlerde gerekli manevraları yaparken zamana karşı da yarıştığınızı ve bazı bölümlerin eğitici olmak bir yana cezalandırıcı olduğunu bilmenizde fayda var. Dört adet tek oyunculu oyun modu ve diğer oyuncularla yarışabildiğiniz bir adet çok oyunculu oyun modu bulunuyor. Time Attack modunda her pistte en hızlı zamanı elde etmek için yarışacaksınız. Championship modunda ise, birden fazla yarış yer alıyor. Hepsinde iyi dereceler elde ederek, şampiyon olmaya çalışacaksınız. En sevilen mod Career’da ise, kendi yarışçımızla MXGP 2’de sezona başlayarak, önce MXGP’ye çıkmaya sonrasında ise kazanmaya çalışacaksınız.

Haberin Devamı

Detaylı inceleme: MXGP PRO

Motorunuzu özelleştirme seçeneği de oyunda sizlerle buluşuyor. Dahası, bu özelleştirmeleri ücretsiz şekilde sponsorlar aracılığıyla yapabiliyorsunuz. Sponsorlar ise şöhret seviyenize bağlı olarak geliyorlar. Her yarıştan sonra diğer yarışçıların hakkınızda yorum yaptıklarını ve onlarla olumlu, olumsuz ve tarafsız olmak üzere üç şekilde iletişime geçebileceğinizi de unutmayın. MXGP motokros meraklılarını oldukça memnun edecek bir oyun olmuş.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!