Tatsız tuzsuz yemek

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur karşılaşmasında Beşiktaş sahasında Ankaragücü'nü 3-2'lik skorla yenerek 5. tura yükseldi.

Haberin Devamı

İnönü’de büyük boşluklar göze çarptı. Maç saati mesai saatine göre ayarlanmıştı. Bu Beşiktaş’a yapılan bu sezonki büyük ayıplardan yalnızca bir tanesi.

Zorluklar içerisinde ki, Ankaragücü’nü kutluyorum. Beşiktaş’a ve Sn. Aybaba’ya büyük ders verdiler. Fakat bizimkiler ders almamakta direniyorlar. Dersi derste dinlemek diye bir söz vardır. Niğde Belediyespor ve Ofspor maçlarında alınmayan ders veya dersler bu maçta bariz şekilde görüldü.

Taraftarlar arasında devam eden husumete el atan birileri de maç öncesinde olmadı. İlla ki birilerin yaralanması veya ölmesi mi gerekiyor? Yıllardır birbirlerini düşman gören bu 2 camiayı bir araya getirmek, neyin nesidir.
Vali, Emniyet Müdürü ve Kulüp yöneticileri neden bir önlem almadılar. Federasyon, Ankaragüçlü taraftarların stada girmesine neden izin verdi. Dolduruşa gelinip İnönü’de 90 dakika küfür edildi. Bunun sebebi bana göre her iki takım seyircisini karşı karşıya getirenlerdir.

Haberin Devamı

Haftalardır eleştirdiğimiz Uğur bana göre cezasını iyi çekip, kafasını iyi toparlamış. Gerçekten Uğur oyuna girdikten sonra, Beşiktaş maçı çevirdi. Escude, Cenk, Veli, Erkan Kaş, Muhammet Demirci, Olcay bu akşam sahada hiç yoktu. 2. golde büyük hata sahibi olsa da, Hilbert’in azmi beni mutlu etti. Ersan ve Necip’de fazla istekli değillerdi.

Samet Aybaba, Veli’yi 90 dakika oyunda nasıl tuttu anlamış değilim. Veli bu gece bana göre Beşiktaş’taki tüm kredilerini tüketmiştir.

Tek maç üzerinden oynanan kupa maçları kim ne derse desin her türlü skora açık maçlardır. Yıllarca komedisi ve dramı yazıldı, çizildi. Akıllanın artık. Küçük takım diye bir şey yok. Sen Beşiktaş isen sana karşı oynayanlar her zaman kendini göstermeye oynacaktır. Helal olsun Ankaragüçlü genç oyunculara. Gerçekten çok iyi mücadele ettiler. Biraz tecrübeli olsalardı, Beşiktaş’ ı elemenin mutluluğunu yaşacaklardı.

Bu maç asla Orduspor maçı için ölçü olamaz. Orduspor, Ankaragücü’ nün ligde tek mağlup ettiği Göztepe’ye elendi.

Mesele yemek ise simitle de karın doyuyor ama mesele lezzet almak ise o zaman yediğimiz o simit midemize otuyor. Beşiktaş bu akşam tatsız, tuzsuz yemek gibiydi. Beşiktaş çok eksik çıktığı maçta tur atladı belki ama futbol adına bir taraftar olarak beni sevindiremedi.

Yazarın Tüm Yazıları