Talas Kadın Kültür Merkezi'nde yeni kurslar açılıyor

Güncelleme Tarihi:

Talas Kadın Kültür Merkezinde yeni kurslar açılıyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2017 14:56

Talas Kadın Kültür Merkezi'nde yeni kurslar açılıyor

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA)- TALAS Belediyesi'nin Kadın Kültür Merkezi, Kapalı Çocuk Parkı ve Spor Merkezi’nde kadınlara yönelik başta Arapça ve Takı Tasarımı olmak üzere yeni kurslar açılacak.
Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, merkezin çok fonksiyonlu, faydalı, kadınların ve çocukların yararına yapıldığını söyledi. Palancıoğlu, "Kadınlarımıza tesisimizde kaliteli ve faydalı birçok hizmet veriyoruz. Kapalı Çocuk Parkı'nda saatlik olarak güvenilir ve uzman ellerde çocuklarına bakılıyor. Kadınlar ise, kendilerini geliştirmek için kurslarımızdan faydalanıyor. Meslek öğreniyorlar hem kendilerini geliştirerek topluma yararlı insanlar oluyorlar. Onların işlerini kolaylaştırarak, sosyal ve kültürel alanda yaşamlarına güç vererek her türlü kolaylığı sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Bu tür kurslarımız bunlar için bir başlangıçtır. Burada kadınlarımız çok kıymetli bilgiler öğreniyor. Kendilerini geliştiriyorlar. Diksiyon, girişimcilik, işaret dili devam eden kurslarımızdı. Bunlara ilaveten Arapça, takı tasarımı ekledik. Bunlar için kayıtlar alınmaya başladı. Kadınların talepleri doğrultusunda yeni projeler yapılacaktır. Bundan sonraki projelerimizin devamında talepler doğrultusunda tesisimizde bunlara benzer kurslar açmaya devam edeceğiz."
Alanlarında uzman eğitimcilerin görev yaptığı Kadın Kültür Merkezinin kreşinde profesyonel bakıcılar eşliğinde çocuk bakımı yapılırken, spor merkezinde sağlıklı yaşam ve spor aktiviteleri devam ediyor.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!