Oyuna değil sonuca bakmak lazım

Aykut Hoca geçen haftaki 11’le başladığı Antalya maçında aslında  kafasında bu maçı oynamış, planını programını yapmış izlenimini verdi. İ

Haberin Devamı

İlk yarı oyun olarak kimse tarafından beğenilmeyen bir Fenerbahçe vardı. Mücadele vardı ancak bir o kadar da top kaybı görüldü. Özellikle Fenerbahçe’de Giuliano’nun kaybettiği toplar takımın ön tarafta organize olmasına müsaade etmedi. Ama o Giuliano kalitesini gösterircesine öyle bir gol attı ki Fenerbahçe’nin devreyi 1-0 önde tamamlamasını sağladı.

HIZLI OLABÄ°LSE...

- İkinci devre, Antalyaspor savunması ve hücumu arasındaki o boşluğu hızlı futbolla değerlendiremeyen bir Fenerbahçe izledik. Ki sarı lacivertliler oyunu hızlı oynayabilselerdi skoru da artırma adına önemli işler yapabilirlerdi. Fenerbahçe’de dün maça en çok etki eden isim kaleci Volkan’dı: Yaptığı kurtarışlar ve takıma verdiği güven, Fenerbahçe’nin kazanma arzusunu ayakta tuttu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe’nin fıtratında her maçı mutlaka kazanmak var zira puan olarak şampiyonluk yolundaki rakiplerinden geriye düşmüş durumda. Bu, belki de Fenerbahçe’nin daha doğrusu Aykut Hoca’nın istediği oyun verimliliğinin sahada olmayışının sebebi de olabilir. Her şeye rağmen sarı lacivertli ekip dün aldığı galibiyet sonrası, liderle arasındaki puan farkını korudu.

KALDI 4 MAÇ

- Tabii ki oyun Fenerbahçelileri tatmin etmedi, hatta belki de mutlu etmedi. Ama gerçek şu ki herkes tarafından kötü lanse edilen sarı lacivertliler yarışta halen var. Bu süreçte biraz daha göze hoş gelen futbol oynayabilse belki de bu tarz eleştirilerin dışında kalacak. Aykut Hoca’nın 6’da 6 hedefinden geriye 4 maç kaldı. Ve oyuna bakmadan devre arasına kadar alınacak puanlar Fenerbahçe’nin ikinci yarıda şampiyonluktaki isteğini daha da artıracaktır.

MAÇIN ADAMI: VOLKAN DEMİREL

-ÂTakımının kendisine ihtiyaç duyduÄŸu zamanlarda ortaya çıktı, kritik kurtarışlar ve müdahaleler yaptı. Kazanılan 3 puanda emeÄŸi büyük-
tü.

 

Yazarın Tüm Yazıları