Salah bilmecesi

Rusya’da süren Dünya Kupası’nın merakla beklenen yıldızlarından Muhammed Salah için bekleyiş sürüyor. Salah’la beraber dünün en çok konuşulan ismi, İzlanda maçında tribünde kendinden geçen Maradona’ydı. ‘El Diego’nun Lionel Messi’ye hesap sormak için soyunma odasına bile indiği öne sürüldü.

Haberin Devamı

MISIR Teknik Direktörü Hector Cuper, sakatlığı nedeniyle Uruguay maçında riske etmediği Muhammed Salah’ın salı günü oynanacak Rusya maçında hazır olacağını söylemişti. Ancak son antrenmandaki görüntüsünü görünce Salah hakkındaki soru işaretlerim arttı.

Salah bilmecesi

Antrenman formasını bile arkadaşlarının yardımıyla giyen Salah konusunda çok iyimser değilim. Umarım ben yanılırım...

GÜNEY KORE’DEN GÖRÜLMEMİŞ BİR TAKTİK

Salah bilmecesi

- GÜNEY Kore Teknik Direktörü Shin Tae-yong, bugünkü İsveç maçı öncesi eşi benzeri görülmemiş bir taktik yaptığını itiraf etti. Tecrübeli teknik adam, “Son hazırlık maçında forma numaralarını karıştırdım. Batılı milletler, bizleri birbirimize benzetiyor. Biz de İsveç’in kafasını karıştırmak için oyuncuların numaralarını karıştırdık” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

İŞTE LIONEL MESSI’Yİ SAVUNANLARIN SAYISI: İZLANDA NÜFUSUNUN %0,015’İ

Salah bilmecesi

- Arjantin-İzlanda maçından sonra sosyal medyada en çok paylaşılan karelerden biri de buydu. Lionel Messi’yi başarılı bir şekilde durduran İzlanda savunması övgüleri ve alkışları fazlasıyla hak etti. Messi’yi durdurmak için de 3 ile 5 kişi aynı anda pres yapınca espriler de peşi sıra geldi. En çok paylaşılanı da ‘İzlanda nüfusunun yüzde 0,015’i şu anda Messi’yi durduruyor’ oldu. Malum nüfus 330 bin olunca haksız sayılmazlar...

YANAKSSON’U HATIRLAYANINIZ VAR MI?

Salah bilmecesi

- Euro 2016 deyince akla gelen ilk isimlerden biri de pembe kulaklıkları ve kocaman yanaklarıyla tribünlerin maskotu olan İzlandalı futbolcu Skulason’un kızı Camilla’ydı. O kadar çok sevildi ki, ‘Yanaksson’ olarak çağrılmaya başlandı. O güzeller güzeli bebek aradan geçen iki yılın ardından büyüdü.

Haberin Devamı

Salah bilmecesi

Şimdi babasını ve İzlanda’yı 2018 Dünya Kupası’nda destekliyor.

ŞİMDİ SOKAKLAR ONUN RESİMLERİYLE SÜSLÜ

- Brezilya 2014 Dünya Kupası’na ev sahipliği yaparken henüz 17 yaşında olan Gabriel Jesus elinde boyalarla sokaklara resimler çiziyordu. Jesus aradan geçen 4 yılın ardından büyük bir dünya yıldızına dönüştü.

Salah bilmecesi

Önce Manchester City’ye transfer oldu ardından Brezilya Milli Takımı’nın vazgeçilmezlerinden oldu. Şimdi o fakir sokaklar onun resimleriyle süslü...

‘BABA BU SENİN İÇİN’

Salah bilmecesi

Fransa’nın 2-1’lik Avustralya galibiyetinde başrol oynayan yıldız Paul Pogba bu zaferi bir yıl önce kaybettiği babasına armağan etti. Babasının resminin olduğu özel bir dizlik kullanan Fransız, maçtan sonra sosyal medya üzerinden de bu kareyi paylaşarak, “Baba bu senin için” yazdı.

Haberin Devamı

MARADONA ÇILDIRDI!

Salah bilmecesi

Arjantin’in İzlanda ile 1-1 berabere kaldığı maçta Messi’nin kaçırdığı penaltı sonrası adeta çıldıran Maradona’nın hesap sormak için maçtan sonra soyunma odasına inmeye çalıştığı iddia edildi. ‘El Diego’ yasak olmasına rağmen tribünde yaktığı puroyla dikkat çekerken, sonra bunun için özür diledi.

 

Yazarın Tüm Yazıları